Εγκυμοσύνη

Viral: Βίντεο παρουσιάζει την καισαρική τομή με τον πιο υπέροχο και προσιτό τρόπο

all4mama-byline-maria-roditi-600x225

Το παρακάτω βίντεο έχει γίνει viral τις τελευταίες εβδομάδες και υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

Πρόκειται για έναν σωρό συναισθημάτων, κατασκευασμένο έτσι ώστε να δείξει τι πραγματικά συμβαίνει κατά τη διάρκεια μιας καισαρικής τομής. Και αυτό που θα δείτε είναι απίστευτο!

View this post on Instagram

These are all the layers the doc goes through during a #csection to find the #baby. #Moms are warriors! So cool, thanks for sharing @the.birth.space #birth

A post shared by WhatToExpect (@whattoexpect) on

Η γυναίκα που εμπνεύστηκε αυτό το δημιούργημα, η Jesse Franks, είναι blogger, δικηγόρος Διεθνούς Ευαισθητοποίησης για την καισαρική τομή (ICAN) και μαμά τριών παιδιών. Η ίδια έχει σοκαριστεί από την τόση αποδοχή που είχε το βίντεο και το έργο που δημιούργησε.

"Οι άνθρωποι έχουν πει ότι είναι ευγνώμονες που υπάρχει η επιλογή της καισαρικής τομής και ότι τα πραγματικά βίντεο με καισαρικές τομές ήταν φρικιαστικά για να μπορέσουν να τα παρακολουθήσουν. Μια μαμά είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που χαμογέλασε ενώ φανταζόταν τη γέννηση του παιδιού της με αυτόν τον τρόπο", δήλωσε η Jesse. "Πόσο καλύτερα να εξηγήσεις τη σοβαρότητα της καισαρικής τομής από κάτι το οποίο μπορείς να αγγίξεις; Να είσαι σε θέση να κοιτάς και να αγγίζεις όλα αυτά τα στρώματα", συμπλήρωσε.

Και η αλήθεια είναι ότι όλες αγαπάμε τον τρόπο με τον οποίο η Jesse δημιούργησε ένα απλό, προσβάσιμο εργαλείο που βοηθά στην ευαισθητοποίηση, ενώ ταυτόχρονα εκπαιδεύει τις μητέρες για τον τρόπο με τον οποίο τόσα μωράκια έρχονται στον κόσμο.

Όπως ανέφερε και η μαία, Diana Spalding: "Η εκπαίδευση γύρω από τους τρόπους τοκετού είναι πολύ σημαντικό και ενδυναμωτικό κομμάτι του ταξιδιού της εγκυμοσύνης. Όλες οι γυναίκες αξίζουν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον τοκετό, ανεξαρτήτως του τρόπου με τον οποίο τελικά θα φέρουν στον κόσμο το μωρό τους".

Γιατί ανεξάρτητα από το πώς συναντάτε τα μωρά σας, όλες οι μητέρες είστε ισχυρές. Και τα φανταστικά σώματά σας αξίζει να το γιορτάζουν αυτό!

Διαβάστε επίσης: Φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική

The post Viral: Βίντεο παρουσιάζει την καισαρική τομή με τον πιο υπέροχο και προσιτό τρόπο appeared first on all4mama.

Loading...