Διάφορα

Summer Clearance στο εκπτωτικό χωριό από Δευτέρα 28/8 έως Σάββατο 2/9

37511-macarthur_590

Summer Clearance στο εκπτωτικό χωριό από Δευτέρα 28/8 έως Σάββατο 2/9 προιοντικα νεα 28 Αυγ 2017 Το καλοκαίρι συνεχίζεται στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen με απίστευτα χαμηλές τιμές! Σας περιμένουμε από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου μέχρι το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου να απολαύσετε μοναδικές προσφορές από τα αγαπημένα σας designer brands με τιμές 70% πιο φθηνά από τις αρχικές, σε όλη την καλοκαιρινή συλλογή στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Ραντεβού στο εκπτωτικό χωριό με τις πιο χαμηλές τιμές του καλοκαιριού!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Το εκπτωτικό χωριό συνεργάζεται με το «my playce» και παρουσιάζει από τις 2 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου, 11:00 – 15:00, τους «Μικρούς Δημιουργούς». Οι μικροί φίλοι του εκπτωτικού χωριού θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με δημιουργικές δραστηριότητες, χειροτεχνίες, ζωγραφική και πρωτότυπα παιχνίδια από το έμπειρο προσωπικό του «my playce», λίγο πριν την επιστροφή τους στα θρανία.

Ολοκληρώστε την επίσκεψή σας με μια βόλτα στα γραφικά σοκάκια του εκπτωτικού χωριού και μην παραλείψετε να κάνετε ένα διάλειμμα με όλη την οικογένεια σ’ ένα από τα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για την μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το mcarthurglenathens.gr και το facebook.com/McArthurGlenAthens.

Πηγή – mama365.gr

Loading...