Εγκυμοσύνη

NIFTYPlus- Aυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο προγεννητικό τεστ στην αγορά

Έχεις πάει στον πρώτο σου γυναικολογικό έλεγχο, έχεις μόλις πραγματοποιήσει τη σάρωση αυχενικής διαφάνειας, και τώρα είσαι αντιμέτωπη με μια μεγάλη απόφαση. Είσαι σίγουρη ότι θα κάνεις το τεστ NIFTY, αλλά δεν ξέρεις ποια κατηγορία να επιλέξεις;

Τι είναι το NIFTY και τι θα μου πει;

Το NIFTY είναι ένα μη επεμβατικό προγεννητικό τεστ που μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μελλοντική μητέρα από την 10η εβδομάδα της κύησης. Μη επεμβατικό σημαίνει ότι η εξέταση δεν εισβάλλει με κανένα τρόπο στο σώμα της εγκύου γυναίκας και συνεπώς δεν παρουσιάζει κανένα κίνδυνο ή καμία παρενέργειες όπως αιμορραγία, ασθένεια, πρόωρο τοκετό ή ακόμη και αποβολή. Το NIFTY εκτελείται με απλή λήψη αίματος από το χέρι της εγκύου.

Τα αποτελέσματα του τεστ NIFTY σου λένε εάν υπάρχει πιθανότητα το μωρό σου να γεννηθεί με κάποια από τις συνηθέστερες γενετικές διαταραχές.

Ποιες επιλογές προσφέρει το NIFTY;

Υπάρχουν τρεις διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξεις και διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τις γενετικές ανωμαλίες που ανιχνεύουν.

NIFTYBasic Είναι το τεστ για την ανίχνευση των τριών πιο συνηθισμένων τρισωμιών Down, Edwardsκαι Patau. Τα παιδιά που γεννιούνται με οποιοδήποτε από αυτά έχουν αναγνωρίσιμα φυσικά χαρακτηριστικά και υποφέρουν από αναπτυξιακές και συχνά σοβαρές ιατρικές επιπλοκές (καρδιακές ανωμαλίες, κακή λειτουργία των αδένων και εντέρων κ.λπ.).

NIFTYStandard Εξετάζει τις συνηθέστερες τρισωμίες και ανευπλοειδίες των σεξουαλικών χρωμοσωμάτων που εκφράζονται ως σωματικές και πνευματικές διαφορές (αναπτυξιακά προβλήματα, μικρό κεφάλι, δυσκολία ομιλίας, προβλήματα οφθαλμού, χαμηλή μυϊκή μάζα κλπ.).

NIFTYPlus είναι η πιο ολοκληρωμένη εξέταση στην αγορά, που ανιχνεύει τον μεγαλύτερο αριθμό χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Εκτός από τις τρεις συνηθέστερες τρισωμίες και ανευπλοειδίες των σεξουαλικών χρωμοσωμάτων, εξετάζει επίσης τα 60 συνηθέστερα σύνδρομα διαγραφής και διπλασιασμού. Όλα αυτά προκαλούν σοβαρές αναπτυξιακές ανωμαλίες.

Ανάμεσα στις έγκυες γυναίκες, το NIFTYPlus είναι η προτιμώμενη επιλογή, διότι τους παρέχει εκτεταμένες και αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του παιδιού ενώ αυτό βρίσκεται ακόμα στην πρώιμη ανάπτυξη.

Συνιστάται θερμά από μαμάδες

Η 31χρονη Κωνσταντίνα συμφωνεί: "Πολλές έγκυες γυναίκες πιστεύουν ότι το μωρό τους θα είναι υγιές αν το NIFTYBasic δεν δείχνει κανένα κίνδυνο για γενετικές ασθένειες. Αλλά τα αποτελέσματα για τις 3 βασικές τρισωμίες δεν μπορούν να εφαρμοστούν και στις υπόλοιπα πιθανά γενετικά προβλήματα, πράγμα που σημαίνει ότι το NIFTYBasic δεν μπορεί να ανιχνεύσει την παρουσία άλλων γενετικών ανωμαλιών, όπως οι διαγραφές και οι διπλασιασμοί, ανωμαλίες που ανιχνεύονται μόνο με το NIFTYPlus. Σίγουρα το NIFTYPlus θα σας δώσει τις πιο ολοκληρωμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία του μωρού σας. "

Και οι τρεις κατηγορίες του τεστ NIFTY μπορούν να αποκαλύψουν το φύλο του μωρού σας – αν θέλετε να το μάθετε!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.niftytest.gr, και ακολουθείστε μας στο [email protected] και στο Instagram#nifty_test_greece

The post NIFTYPlus- Aυτό είναι το πιο ολοκληρωμένο προγεννητικό τεστ στην αγορά appeared first on all4mama.

Loading...