Διάφορα

7 λάθη που κάνετε όταν βγάζετε φωτογραφίες με μαγιό

37342-mistakes-590

7 λάθη που κάνετε όταν βγάζετε φωτογραφίες με μαγιό ελευθερος χρονος από Φοίβη Γλύστρα | 11 Αυγ 2017 Σύμφωνα με έγκυρες μελέτες 999,99 στις 1.000 γυναίκες πιστεύουν ότι δεν έχουν καθόλου φωτογένεια. Μήπως, όμως, απλώς δεν γνωρίζουν βασικά tips που μπορούν να εξασφαλίσουν την τέλεια λήψη; Αν αυτό το καλοκαίρι έχετε κάθε διάθεση να παίξετε με τον φακό, αλλά ο φακός σας κάνει τον δύσκολο, δείτε τι κάνετε λάθος, διορθώστε το και φωτογραφηθείτε δίχως αύριο.

Πόδια σε παράλληλη θέση


Λάθος: Όταν τα πόδια είναι σε παράλληλη θέση, δημιουργείται η εντύπωση ενός… μεγάλου ποδιού και το αποτέλεσμα δεν είναι κολακευτικό.
Σωστό: Το ένα πόδι είναι σε ψηλότερη θέση από το άλλο, ούτως ώστε να είναι μεταξύ τους διακριτά και να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά.

Κοντινή λήψη από πάνω


Λάθος: Μια κοντινή λήψη από ψηλά, διαταράσσει τις αναλογίες του προσώπου –ο λαιμός εξαφανίζεται κι όλα τα χαρακτηριστικά φαίνονται πιο «βαριά».
Σωστό: Ο φακός πρέπει να βρίσκεται στο ύψος των ματιών σας. Έτσι, τα χαρακτηριστικά σας θα φαίνονται πιο «μαλακά» και ο λαιμός σας πιο ψηλός.
Πολύ κοντά στο νερό


Λάθος: Όταν το πιγούνι είναι πολύ κοντά στο νερό χάνεται ο λαιμός απ’ τη φωτογραφία και το πρόσωπο δείχνει πιο τετράγωνο.
Σωστό: Αντίθετα, αν το πιγούνι είναι 10-15 εκατοστά πάνω απ’ την επιφάνεια του νερού, τότε το αποτέλεσμα είναι γοητευτικότερο και κολακευτικότερο.

Γόνατα στην κάμερα


Λάθος: Όταν τα γόνατα «κοιτάζουν» την κάμερα, το σώμα και τα άκρα δείχνουν πιο κοντά.
Σωστό: Η θέση «τρία τέταρτα» κολακεύει τις καμπύλες και αναδεικνύει τα πόδια.
Στρατιωτική «Προσοχή»


Λάθος: Αυτή η πόζα κάνει τις καμπύλες ανύπαρκτες, το σώμα πιο άκαμπτο και εξαφανίζει τα γόνατα.
Σωστό: Στρίψτε ελαφρώς τον κορμό σας και γυρίστε σε θέση «τρία τέταρτα». Έτσι, τα πόδια σας θα φαίνονται πιο μακριά και η μέσα σας πιο λεπτή.
Ακουμπάτε πάνω σε πολυθρόνες κ.λπ.


Λάθος: Όταν ακουμπάτε τον αγκώνα σας πάνω σε πολυθρόνες/ ξαπλώστρες κ.λπ. και στηρίζετε μ’ αυτό το χέρι σας, δίνετε την εντύπωση ότι είστε κουρασμένη και κάνετε το σώμα σας να δείχνει πιο βαρύ.
Σωστό: Μην αφήνετε όλο σας το βάρος να πέφτει σε ένα σημείο. Ενώστε τα γόνατα και στηριχτείτε στο χέρι σας, σε ελαφριά κλίση.
Προσέξτε τη στάση του σώματός σας


Λάθος: Καμπουριάζετε εξαφανίζοντας τον λαιμό και εμφανίζοντας την κοιλίτσα.
Σωστό: Κρατήστε ίσια την πλάτη σας, σαν να στηριζόσασταν σε έναν τοίχο.

Πηγή: brightside.me

Photos by Roman Zakharchenko

Πηγή – mama365.gr

Loading...