Μαμά

6 βήματα για να περιποιείσαι σωστά τα φρύδια σου στο σπίτι

6-βήματα-για-να-περιποιείσαι-σωστά-τα-φρύδια-σου-στο.jpg


Τα φρύδια είναι ένα από τα σημαντικότερα μέρη του προσώπου μας όσο κι αν δεν το πιστεύεις. Είναι αυτά που δίνουν ένταση και βάθος στο βλέμμα μας, ακόμη κι αν δεν έχουμε κάνει μακιγιάζ στα μάτια. Είναι αυτά που μπορεί να μας κάνουν να δείχνουμε όμορφες ή κάπως… περίεργες (αν έχουμε κάνει λάθος στην αφαίρεσή τους).

Καταλαβαίνεις, λοιπόν, πως το κεφάλαιο «φρύδια» μόνο απλό δεν είναι. Γι’ αυτό ακριβώς δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνεις πειραματισμούς και να αποφασίζεις να τα σχηματίσεις εντελώς μόνη σου. Η brow artist ή η αισθητικός σου είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος στον οποίο μπορείς να απευθυνθείς για να φτιάξεις ένα όμορφο σχήμα φρυδιών.

Θα μας πεις… Τώρα είναι τα πάντα κλειστά και έχω αφήσει στη μοίρα τους τα φρύδια μου. Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα! Θα κάνεις, όμως, λίγη υπομονή για να μην τρέχεις… και δεν φτάνεις στο τέλος. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι με πολλή προσοχή να βγάλεις τις μικρές τριχούλες που εξέχουν και σε ενοχλούν και τίποτε άλλο. Αυτά όσον αφορά το σχήμα των φρυδιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή

Loading...