Διάφορα

12 πρακτικές ιδέες που θα κάνουν το camping με τα παιδιά παιχνιδάκι

36749-camping_590

12 πρακτικές ιδέες που θα κάνουν το camping με τα παιδιά παιχνιδάκι ολοι μαζι από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 29 Ιουν 2017 Είσαι κοντά στη φύση, έχεις πολύ λίγα έξοδα και το προτιμάς αν θες να κάνεις εναλλακτικές διακοπές. Το camping, οργανωμένο ή μη, φαίνεται ότι κερδίζει όλο και περισσότερους θαυμαστές με τα χρόνια και δη, οικογένειες.

*Φωτογραφία: littlbug.com

Είτε είστε χρόνια κατασκηνωτές είτε φέτος πρόκειται να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, αυτά τα έξυπνα tips και gadgets θα κάνουν τη διαμονή σας εκεί ευκολότερη.

Αποχνουδωτής για τα έντομα
Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του camping είναι τα έντομα. Πείτε τους αντίο, χρησιμοποιώντας απλώς έναν αποχνουδωτή στην επίμαχη επιφάνεια.

*Φωτογραφία: brightside.me
Φτιάξτε μια μικρή φωτιά με βαζελίνη και βαμβάκι
Βουτήξτε μικρά μπαλάκια από βαμβάκι μέσα στο κουτί με τη βαζελίνη, ανάψτε τα και φτιάξτε έτσι μια μικρή, αυτοσχέδια φωτιά.

*Φωτογραφία: brightside.me
Σκίαστρο για ξεκούραση έξω απ’ τη σκηνή
Όταν δεν κοιμάστε και δεν θέλετε να κλειστείτε μέσα στη σκηνή, προστατευθείτε εσείς και τα παιδιά από τον ήλιο με ένα αντηλιακό, άνετο σκίαστρο. Εδώ θα βρείτε online την τέντα της φωτογραφίας και εδώ μια πιο οικονομική επιλογή.

*Φωτογραφία: hollieandharrie.com.au

Παπουτσοθήκη για όλα τα μικροαντικείμενα
Μπορείτε να αποθηκεύσετε από τα μικρά παιχνίδια των παιδιών μέχρι τα καλλυντικά ή ακόμα και τα μικρά κουζινικά σας. Κρεμάστε την σε ένα δέντρο και τα έχετε όλα εύκολα προσβάσιμα χωρίς να χρειαστεί να ψάχνετε στις τσάντες σας.

*Φωτογραφία: brightside.me
Παιδικό δάπεδο για… το πάτωμα της σκηνής
Αν έχετε ακόμα κάπου στην αποθήκη σας το κλασικό παιδικό δάπεδο από αφρό, ξεθάψτε το για να κάνετε ένα αυτοσχέδιο και άνετο πάτωμα στη σκηνή σας. Εκεί, μπορείτε να ακουμπήσετε τα στρώματα ή ακόμα και να περπατάτε ξυπόλυτοι.

*Φωτογραφία: spaceshipsandlaserbeams.com
Προστατεύστε το ρολό τουαλέτας
Σε ένα πλαστικό, κυλινδρικό κουτί χαράξτε μια σχισμή για να βγαίνει η λωρίδα του χαρτιού. Το προστατεύετε από τα έντομα και έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.

*Φωτογραφία: i.dailymail.co.uk
Αιώρα για εξωτική χαλάρωση
Για να χαλαρώσετε κάτω από τα δέντρα ακούγοντας τα κύματα, επενδύστε σε μια αιώρα. Είναι πανεύκολη στην τοποθέτηση και οικονομική. Εδώ θα βρείτε μια εκδοχή της με πρακτική τσάντα αποθήκευσης για να μεταφέρεται πανεύκολα.

*Φωτογραφία:mynorth.com
Ποτήρια από σιλικόνη
Από τη μία δεν θέλετε (και εύλογα) να κουβαλάτε μαζί σας τις κούπες και τα γυάλινα ποτήρια σας, από την άλλη δεν θέλετε να πίνετε συνέχεια από τα πλαστικά. Πάρτε μαζί τα άθραυστα ποτήρια των παιδιών και για εσάς αγοράστε ποτήρια που δεν σπάνε με τίποτα από σιλικόνη. Εδώ θα τα βρείτε online.

*Φωτογραφία: gadgetflowcdn.com
Φορητή ντουλάπα
Κρεμάστε ένα… πολυώροφο organizer μέσα στη σκηνή για να αποθηκεύσετε τα ρούχα όλης της οικογένειας.

*Φωτογραφία: mamamomtourage.com
Φτιάξτε τη δική σας λεκάνη τουαλέτας
Αν δεν προτιμήσετε το οργανωμένο camping ή τα παιδιά θέλουν να πηγαίνουν στη δική τους τουαλέτα, θα χρειαστείτε τα εξής: έναν κουβά, σακούλες απορριμμάτων, σκόνη για τις γάτες και ένα κάθισμα λεκάνης. Στο τέλος, απλώς πετάτε τη σακούλα!

*Φωτογραφία: momwithaprep.com

Καφές στη στιγμή
Για να εξοικονομήσετε χρήματα απ’ τον καφέ, αποθηκεύστε ατομικές δόσεις καφέ σε φίλτρα για γαλλικό και δέστε τα με οδοντικό νήμα. Βυθίστε τα σε μια κούπα με ζεστό νερό και σε λίγα λεπτά ο καφές σας θα είναι έτοιμος.

*Φωτογραφία: brokenheadholidaypark.com.au
Ντους στο camping
Προμηθευτείτε μια φορητή ντουζιέρα και μια παλέτα για να πατάτε πάνω την ώρα που πλένεστε.

*Φωτογραφία: campingworld

Πηγή – mama365.gr

Loading...