Διάφορα

10 εύκολα χτενίσματα που κρύβουν τα άλουστα μαλλιά

36354-aloustadiy-590

10 εύκολα χτενίσματα που κρύβουν τα άλουστα μαλλιά ομορφια – μοδα από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 7 Ιουν 2017 Είναι κάποιες μέρες που δεν προλαβαίνουμε να λουστούμε- και ειδικά αν είμαστε και μαμάδες, αυτές οι μέρες είναι ακόμα περισσότερες! Τότε, δεν χρειάζεται να βγαίνουμε με λαδωμένα μαλλιά έξω- και με την ντροπή ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μας επειδή «κάνουν μπαμ». Γιατί, πολύ απλά, μπορούμε να χτενιστούμε αναλόγως… Και να κρύψουμε ό,τι μας ενοχλεί. Εξάλλου, το λένε και οι κομμωτές: πολλά χτενίσματα «κάθονται» καλύτερα στα λαδωμένα μαλλιά.

Το γυριστό στεφανάκι

Το τέλειο χτένισμα για να καμουφλάρετε τις μπροστινές λαδωμένες τούφες. Στρίψτε τις, στερεώστε τις σε κάποια σημεία με τσιμπιδάκια και στο τέλος ενώστε τις δύο τούφες σε ένα χαμηλό κότσο.

*Φωτογραφία: howtohairgirl.com
Η κοτσίδα της Γιασμίν
Αρχικά, θα πρέπει να «ξάσετε» τις πάνω ρίζες και στη συνέχεια να πιάσετε μια ψηλή κοτσίδα. Στη συνέχεια, φουσκώστε κάποια μέρη της και ασφαλίστε τα με ένα λαστιχάκι, όπως και στο τέλος της.

*Φωτογραφία: grimerka-shop.ru
Στιλ με ένα φουλάρι

*Φωτογραφία: babble
Πιάστε ψηλά τα μαλλιά με ένα μπομπάρι ή με τσιμπιδάκια και αφήστε λίγες καθαρές τούφες μπροστά. Έπειτα, πιάστε ένα μικρό φουλάρι, όπως βλέπετε στη φωτογραφία. Κρύβετε τις ρίζες και αποκτάτε στιλ στο λεπτό.

*Φωτογραφία: aelida
Μπλεγμένο στεφανάκι από κοτσίδες


Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 κοτσίδες που στη συνέχεια θα πιάσετε σε πλεξίδες. Μετά, περάστε την μία μέσα στην άλλη, σαν φιδάκι, και στο τέλος, στερεώστε τις με τσιμπιδάκια.

*Φωτογραφίες: hairromance
Χαμηλό και ατημέλητο σινιόν για καρέ

*Φωτογραφία: thesmallthingsblog.com
Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε πώς να φτιάξετε ένα ατημέλητο σινιόν που θα κρύψει τις λαδωμένες ρίζες και τούφες.

Πλεξίδα από πάνω
Αν οι λαδωμένες ρίζες είναι το βασικό σας πρόβλημα, μεταμορφώστε τις σε μια πλεξίδα που ξεκινά από πάνω. Αρχικά, ξεκινήστε με τρεις τούφες και στη συνέχεια προσθέστε σταδιακά τουφάκια από το πλάι. Στο τέλος, μπορείτε να την γυρίσετε ώστε να φτιάξετε ένα «κεφτεδάκι».

*Φωτογραφία: KC Double Take και livingly.com
Η κοτσίδα του καταρράκτη

*Φωτογραφία: seventeen.com
Ανάλογα από το ποιο μέρος των μαλλιών θέλετε να καμουφλάρετε (για παράδειγμα τις ρίζες ή τις πλαϊνές τούφες), θα δείτε από ποιο ύψος θα ξεκινήσετε να φτιάχνετε τον καταρράκτη., Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Κυματιστά μαλλιά παραλίας
Τα άλουστα μαλλιά γίνονται πολύ εύκολα κυματιστά, με τον παρακάτω τρόπο. Πρέπει να έχουν το στοιχείο του «υγρού», επομένως μην φοβάστε εάν φαίνονται τα λαδωμένα μαλλιά.

*Φωτογραφία: gurl.com
(Πολύ) ατημέλητη σταυρωτή αλογοουρά

*Φωτογραφία: ratatum.com
Αφού χωρίσετε τα μαλλιά σε 3 τούφες και πιάσετε τη μεσαία με λαστιχάκι, σταυρώστε τις δύο πλαϊνές και ασφαλίστε τις άκρες τους κάτω από τη μεσαία κοτσίδα, Δείτε αναλυτικά τα βήματα:

*Φωτογραφία: truelane.co
Αλογοουρά με όγκο
Ιδανική για να κρύψετε τόσο τις ρίζες όσο και την περιοχή του στεφανιού που λαδώνει πιο εύκολα. Απλώς χωρίζετε τα μαλλιά σε δύο μεγάλες τούφες τη μία πάνω απ’ την άλλη, όπως θα δείτε εδώ:

*Φωτογραφία: gurl.com

Πηγή – mama365.gr

Loading...