Μπαμπάς

Χαμός στο TikTok με το σκυλί που… μιλάει!

Χαμός-στο-TikTok-με-το-σκυλί-που...-μιλάει.jpg


Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγε κάποιος πως υπάρχει ένας σκύλος που… μιλάει; Για την ακρίβεια που μπορεί να «επικοινωνήσει» με το αφεντικό του, χρησιμοποιώντας ανθρώπινες λέξεις; Τουλάχιστον, κουλό. Ή ιστορία σε κινούμενα σχέδια.

Κι, όμως, ο σκύλος ή μάλλον η σκυλίτσα, είναι αληθινή και η περίπτωσή της κάνει το γύρο του διαδικτύου και η ίδια θραύση στο Tik Tok. Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η Bunny, ένα Poodle mix ενός έτους, μπήκε μια μέρα στο σπίτι – και όπως έχει διηγηθεί η αφεντικίνα της – άρχισε να πατάει κουμπιά σε ένα language board, που βγάζει ήχους από λέξεις.

Τα, δε, κουμπιά που πάτησε ήταν οι λέξεις «mad, ouch, stranger, paw». Η ιδιοκτήτρια της σκυλίτσας, Alexis Devine κατάλαβε ότι η Bunny πονούσε επειδή είχε πατήσει κάτι στην αυλή. Όπως ήταν αναμενόμενο, ενθουσιάστηκε με την ευφυΐα της σκυλίτσας της και την ικανότητά της να επικοινωνεί με ανθρώπινες λέξεις.

Έτσι, ανέβασε την ιστορία κι ένα σχετικό βίντεο στο TikTok κι αμέσως έγινε χαμός. Στη συνέχεια, έφτιαξε για τη Bunny το δικό της λογαριασμό στην εφαρμογή και μέσα σε μικρό διάστημα απέκτησε 5,7 εκατ. followers ενώ τα βίντεό της, όπου τη βλέπουμε να «μιλάει» με τα αφεντικά της, έχουν γίνει όλα viral.

@what_about_bunnyThis is a journey of learning for all of us. So grateful #gratitude #doggo #bunnythedog #fypシ #learning♬ original sound – I am Bunny


Πηγή

Loading...