Μωρό

Το απίστευτο κόλπο που λύνει το μόνιμο πρόβλημα με την πλαστική μεμβράνη

memvrani.jpg


Ένα  μόνιμο και σίγουρα εκνευριστικό πρόβλημα με την πλαστική μεμβράνη είναι το πώς να την ανοίξεις κάθε φορά χωρίς να κολλάει.

Ή προσπαθείς να βρεις το πού βρίσκεται η άκρη της για να την ξετυλίξεις αλλά μάταια; Και ποιος δεν εκνευρίζεται στο τέλος;

Αν, λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία αυτή, τότε μία χρήστρια στο TikTok σού έχει το πιο «κουφό» κόλπο για να ανοίξεις τη μεμβράνη χωρίς να σου κολλήσει.

Είναι πολύ απλό όπως εξηγεί η ίδια στο βίντεο που ανέβασε κι έχει ενθουσιάσει τον κόσμο με τις προβολές να έχουν ξεπεράσει τα 3κατ. Η βασική κίνηση είναι να μην έχετε την πλαστική μεμβράνη σε κάποιο συρτάρι ή ντουλάπι, αλλά στην κατάψυξη!

Όπως εξηγεί, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη δεν παθαίνει τίποτα από τη θερμοκρασία της κατάψυξης, ενώ όταν είναι κρύα, ξετυλίγεται εύκολα χωρίς να κολλάει.

@officialtiktoknurse BRUH. DO IT ITS LIFE CHANGING🔥🔥🔥 #WeekendVibes #todayyearsold #learnontiktok #nursesoftiktok #foryou #lifehacks #lifetips #momsoftiktok #mindblown ♬ Blue Blood – Heinz Kiessling & Various Artists


Πηγή

Loading...