Μαμά

Τι να τρως μετά την γυμναστική για να κάψεις ακόμη πιο γρήγορα θερμίδες

11325992_1109476949081401_23759010_n

Έχεις ξεκινήσει γυμναστική άλλα κάθε φορά που επιστρέφεις στο σπίτι έχοντας κάνει trx ή κοιλιακούς ή pilates νιώθεις πως θες να κάνεις μακροβούτι μέσα στο ψυγείο, να κλείσεις τα αυτιά σου, να σηκώσεις τα μανίκια και να φας non stop. Πεινάς. Πεινάς πολύ αλλά πρέπει να κρατηθείς καθώς έχεις έναν και μόνο στόχο. Να «χτίσεις» κορμί.

Το ΚΛΕΙΔΙ για ένα υγιές, χαμηλό σε ποσοστό λίπους σώμα κρύβεται πίσω από την ικανότητα της δεξιότητας της αυτοδιαχείρισης, καθώς διαδραματίζει σπουδαίο ρόλο στην πραγματοποίηση της μόνιμης και μακροχρόνιας αλλαγής.

Τα κιλά δεν πρόκειται να σε αποχαιρετήσουν αν μειώνεις τα ημερήσια γεύματά σου αλλά κάνοντας σωστούς συνδυασμούς τροφών και επιλέγοντας τις σωστές μερίδες.

1.Τοστ με ψωμί ολκής αλέσεως. Εφοδίασε τον οργανισμό σου με φυτικές ίνες, καθώς είναι πολύτιμες αφού στοχεύουν στην γρήγορη και εύκολη απώλεια βάρους. Αυτό συμβαίνει επειδή μας χορταίνουν καλύτερα. Το τοστ πρέπει να έχει 1 φέτα τυρί και 2 φέτες γαλοπούλα. Η γαλοπούλα περιέχει πρωτεΐνη, μια ουσία που βοηθάει στην αναδόμηση των μυών.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr


Πηγή άρθρου – mothersblog.gr

Loading...