Διάφορα

Τι λέει το ζώδιό σας για τη σχέση με τη μαμά σας

37898-momdaughter_590

Τι λέει το ζώδιό σας για τη σχέση με τη μαμά σας ελευθερος χρονος από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 4 Οκτ 2017 Κάθε ζώδιο υποτίθεται πως έχει κάποια χαρακτηριστικά που υπερισχύουν. Όταν, λοιπόν, δύο ζώδια συναντιούνται, η σχέση τους δοκιμάζεται ανάλογα με πόσο ταιριάζουν ή συγκρούονται μεταξύ τους. Από αυτή την οπτική θα εξετάσουμε πώς είναι η πρώτη και πιο σημαντική σχέση της ζωής σας: αυτή με τη μαμά σας. Δείτε αν ισχύουν αυτά που λένε τα άστρα και στη δική σας περίπτωση.

*Φωτογραφία: prima.cdnds.net

Αν η μαμά σας ανήκει στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

… και εσείς επίσης ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς
Η χαρά της ανακάλυψης ρέει στο αίμα σας και στο αίμα της μαμάς σας. Το σίγουρο είναι ότι έχετε ταξιδέψει πολύ μαζί (δεν σας έχει λείψει η περιπέτεια σαν παιδί), ενώ μεγαλώνοντας η ίδια σας ενθάρρυνε να ανακαλύπτετε συνεχώς καινούρια πράγματα. Η μαμά σας είχε, έχει και θα έχει πάντα μια γεμάτη ζωή και σας έμαθε να στηρίζεστε στα πόδια σας και να είστε ανεξάρτητη, βλέποντάς την.
…είστε ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Τα ζώδια της γης θέλουν να γίνονται όλα «σωστά» και «καθωσπρέπει», κάτι που έρχεται σε σύγκρουση με την περιπετειώδη φύση της μαμάς τους. Γι’ αυτό, τα παιδιά μπορεί κάποιες φορές να νιώσουν ότι η ανεξαρτησία της μαμάς τους είναι ενοχλητική και τα κάνει να νιώσουν αμηχανία. Τη θαυμάζετε για τις συμβουλές που σας δίνει, για το ότι είναι δίπλα σας όποτε την χρειάζεστε αλλά και για το θάρρος της. Η μαμά σας, επίσης, σας βοηθά να κατεβείτε από το συννεφάκι της τελειομανίας και να δείτε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά.
…είστε ζώδιο του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)
Στη σχέση αυτή, η διασκέδαση είναι δεδομένη. Είστε και οι δύο κοινωνικές, γι’ αυτό και από μικρή, η μαμά σας σας ενθάρρυνε να γνωρίζετε κόσμο. Όσο ήσαστε παιδί, μπορεί να ήταν λιγότερο αυστηρή σε κάποιους κανόνες σε σχέση με άλλες μαμάδες- είναι πιθανό να μην σας πίεζε να κοιμηθείτε νωρίς ή να βουρτσίσετε τα δόντια σας. Μεγαλώνοντας, έγινε η κολλητή σας και ξέρετε ότι είναι ο αιώνιος σύμμαχός σας όποτε τη χρειαστείτε.
…είστε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

*Φωτογραφία: lich.mobi
Ανέκαθεν ήσαστε διαφορετικές: η μαμά σας ζει από την περιπέτεια, κάτι που μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την πιο συνεσταλμένη και ευαίσθητη προσωπικότητα ενός ζωδίου του νερού. Εσείς, από μικρή προτιμούσατε να μένετε σπίτι και να περνάτε χρόνο μαζί της, αλλά για εκείνη, αυτή η «ηρεμία» ήταν ανώφελη. Όμως, σας έχει μάθει ότι δεν πρέπει να τα παίρνετε όλα στα σοβαρά και ότι λίγο ρίσκο πού και πού χρειάζεται.

Αν η μαμά σας είναι ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

…και εσείς ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Μικρή μπορεί να νιώθατε καταπιεσμένη από τους κανόνες που σας επέβαλλε η μητέρα σας. Η επιμονή της να κάνετε τα πάντα σύμφωνα με ό,τι ορίζει το σωστό, σας έκανε να νιώθετε ακόμα και παγιδευμένη. Μεγαλώνοντας, όμως, καταλάβατε πως η σταθερότητα που σας δίδαξε ως παιδί, σας βοήθησε αργότερα στη ζωή σας.
… και εσείς ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Μία λέξη χαρακτηρίζει τη σχέση σας: η ρουτίνα, με την καλή και την κακή έννοια. Σας άρεσε να πηγαίνετε σινεμά κάθε Σάββατο ή να φτιάχνετε μαζί το αγαπημένο σας κέικ κάθε Κυριακή. Έχετε δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς με τη μητέρα σας, όμως αυτό μπορεί να έχει επηρεάσει τις σχέσεις με τους συνομηλίκους σας, που ενδεχομένως αφήσατε στην άκρη. Σίγουρα, δίπλα στη μαμά σας νιώθετε ασφάλεια και σεβασμό, όμως η δυνατή σχέση που δημιουργήσατε, μπορεί να σας κράτησε πίσω από το να ζήσετε καινούριες εμπειρίες.
… και είστε ζώδιο του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)
Εσείς έχετε τάσεις ανεξαρτησίας και αυτονομίας από πολύ μικρή ενώ εκείνη θέλει να σας κρατήσει στην ασφάλεια της αγκαλιάς της. Με το πέρασμα του χρόνου, θα προσπαθήσετε να την κάνετε να καταλάβει ότι είστε διαφορετικές και να αποδεχθεί ό,τι θεωρεί σε εσάς εκκεντρικό. Θα προσπαθήσει να σας καταλάβει και θα τα καταφέρει μέχρι ένα σημείο. Εσείς, πάντως, θα έχετε πάντα την υποστήριξή της, όσο διαφορετικές κι αν είστε.
…και είστε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
Η μητέρα σας ήταν πάντα ο βράχος και η καλύτερή σας φίλη. Ανέκαθεν, σας βοηθούσε δίνοντας πρακτικές και λογικές λύσεις στα προβλήματά σας, κάτι που θαυμάζατε αλλά ταυτόχρονα δεν σας άρεσε. Κάποιες φορές θέλατε απλώς να σας παρηγορήσει και να είναι πιο συναισθηματική απέναντί σας. Πάντα θα νιώθετε ότι την χρειάζεστε γιατί μπορούσε να δώσει την απάντηση σε όλα, όμως δεν είναι λύση να την παίρνετε τηλέφωνο με το παραμικρό για να ρωτάτε τη γνώμη της.

Αν η μαμά σας είναι ζώδιο του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)

… και εσείς είστε ζώδιο της φωτιάς (Ιχθύες, Λέων, Τοξότης)
Η μαμά σας ενδεχομένως είναι πιο περιπετειώδης από εσάς ενώ εσείς έχετε περισσότερο ανάγκη τη σταθερότητα, από παιδί. Γι’ αυτό, κάποιες φορές, μπορεί να νιώθετε ο ενήλικας στη σχέση μεταξύ σας. Είναι, όμως, η κολλητή σας, ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεστε τα πάντα και που σας δίνει τις πιο χρήσιμες συμβουλές.

*Φωτογραφία: mama24.com
… και εσείς είστε ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Η περιπετειώδης και ανέμελη φύση της μαμάς σας σας μπερδεύει, γιατί δεν μοιάζετε πολύ σαν χαρακτήρες. Ταυτόχρονα, όμως, μαθαίνετε πολλά η μία από την άλλη: εκείνη σας δείχνει πώς να βλέπετε τη ζωή λίγο πιο ανέμελα και εσείς της δείχνετε μια άλλη οπτική την οποία μέχρι τώρα δεν γνώριζε.
…και είστε ζώδιο του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)
Είστε και οι δύο κοινωνικές, συνήθως έχετε κοινά ενδιαφέροντα και μπορείτε να μιλάτε και να μιλάτε… με τις ώρες. Ταιριάζετε, επίσης και στο ότι και οι δύο θέλετε να αποφεύγετε τις συγκρούσεις και να έχετε μια ήρεμη σχέση χωρίς εντάσεις. Ακόμα κι αν απομακρυνθείτε όσο εσείς μεγαλώνετε, θα τρέφετε πάντα αμοιβαίο σεβασμό η μία για την άλλη.

… και είστε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
Η μαμά σας θα είναι πάντα δίπλα σας, αλλά περισσότερο για να σας συμβουλεύσει παρά για να σας συμπαρασταθεί ενώ θα υπάρξουν φορές που θα χρειαστείτε να σας κρατήσει απλώς το χέρι. Εκείνη θα σας δώσει κάθε είδους συμβουλή, όμως αποστασιοποιημένα. Είστε πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα κερδίσετε τίποτα από τη μεταξύ σας σχέση.

Αν η μαμά σας είναι ζώδιο της φωτιάς (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)

… και εσείς είστε ζώδιο της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)
Όταν εσείς γίνεστε (πολύ) ελεύθερο πνεύμα, η μητέρα σας σας συγκρατεί κι έτσι δημιουργείται η τέλεια ισορροπία, αφού μπορεί να σας σώσει από μοιραία για εσάς λάθη. Ταυτόχρονα, όμως, μπορεί να αισθανθείτε ότι σας πνίγει με την υπερπροστατευτικότητά της και να απομακρυνθείτε από εκείνη με τον καιρό. Να θυμάστε, όμως, ότι δεν θέλει να σας χειραγωγεί αλλά να δεθεί μαζί σας.

*Φωτογραφία: womanadvice.ru
… και εσείς είστε ζώδιο της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)
Εσείς είστε τελειομανής και μπορεί να απογοητευτείτε από την πρώτη αποτυχία. Η μητέρα σας, όμως, πιστεύει σε σας και σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε τα λάθη σας και να μαθαίνετε από αυτά. Όταν οι φιλοδοξίες σας ξεπερνούν τα όρια και μπορεί να επηρεάζουν αρνητικά τους γύρω σας, εκείνη θα σας ξαναβάλει στον σωστό δρόμο.
… και εσείς είστε ζώδιο του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος)
Η μητέρα σας ήταν πάντα πολύ περιποιητική απέναντί σας και σας έδειχνε την τρυφερότητά της χωρίς να την «τσιγκουνεύετε». Από τη μεριά σας, όμως, δεν πρέπει να την θεωρείτε δεδομένη. Φροντίζετε να της δείχνετε συχνά πόσο την αγαπάτε και την εκτιμάτε- εκείνη κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά σας, ακόμα κι αν κάποιες φορές αυτό σας κουράζει.
… και εσείς είστε ζώδιο του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες)
Είστε και οι δύο πολύ ευαίσθητες και σας αρέσει να περνάτε χρόνο μαζί, όμως κάποιες φορές καλό θα είναι να δώσετε χώρο η μία στην άλλη. Εντάσεις θα υπάρχουν όταν μία εκ των δύο «εκραγεί», γι’ αυτό καλό είναι κάποιες φορές, απλώς να σέβεστε την ανάγκη που έχετε και οι δύο για ιδιωτικότητα.
Πηγή: elle.com

Πηγή – mama365.gr

Loading...