Μωρό

Τα 3 κλειδιά για μια ευτυχισμένη σχέση

e669030a1a93ebe51c1d3a2f08dfe5a9.jpg


Μια νέα μελέτη ισχυρίζεται ότι βρήκε τα τρία κλειδιά για μια ευτυχισμένη σχέση.

Μεταξύ 2.201 συμμετοχών, οι ερευνητές ξεχώρισαν τις τρεις βασικές συμπεριφορές που έχουν τα ζευγάρια τα οποία διατηρούν έναν ρομαντικό δεσμό.

Αυτές είναι: η επικοινωνία, η συντροφικότητα και η υποστήριξη.

1. Επικοινωνία

Μιλήστε μεταξύ σας. Επικοινωνήστε. Ακούστε. Να είστε ανοιχτοί. Όσο συνεχίζετε να μιλάτε, θα μπορείτε να δείτε τι θέλει ο σύντροφός σας και έτσι πάντα θα βρίσκεται μια λύση. Δεν θα συμφωνήσετε σε όλα, αλλά η επικοινωνία είναι απαραίτητη.

2. Συντροφικότητα

Συνεχίστε να είστε μαζί και αγαπημένοι. Θυμηθείτε εκείνες τις πρώτες μέρες που σας έκαναν να ερωτευτείτε με το σύντροφό σας. Διατηρήστε τη διασκέδαση και την περιπέτεια. Δείξτε στον σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε – και αφήστε και αυτόν να κάνει το ίδιο.

3. Υποστήριξη

Υποστηρίξτε τα όνειρα και τους στόχους του άλλου. Ανεξάρτητα από το τι σκέφτεστε για αυτά. Είναι τα δικά τους όνειρά και οι στόχοι τους, όχι οι δικοί σας. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να τον ενθαρρύνετε, να τον εμπνεύσετε και να τον κρατήσετε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το να βλέπετε τον σύντροφό σας να πετυχαίνει σε κάτι που δούλεψε πραγματικά σκληρά. Να είστε υπερήφανοι και να γιορτάσετε τα επιτεύγματά τους.


Πηγή

Loading...