Μωρό

Τα τρία έπιπλα του σπιτιού που έχεις αλλά δεν σου είναι απαραίτητα

shutterstock1067760998.jpg


Και ποιος δε θέλει να είναι σε ένα σπίτι άνετο και όμορφο; Όμως, φαίνεται ότι κάποιες φορές αγοράζουμε γενικά πολλά περισσότερα απ’ ο,τι χρειαζόμαστε με αποτέλεσμα το σπίτι να γεμίζει υπερβολικά πολύ και να μην είναι απόλυτα λειτουργικό.

Για παράδειγμα, τα περισσότερα σπίτια (μάλλον και το δικό σου) διαθέτουν έπιπλα που στην πραγματικότητα δεν είναι απαραίτητα. Ας δούμε τρία από αυτά…

Έπιπλο τηλεόρασης

Όλα τα σπίτια έχουν τηλεόραση αλλά μήπως τελικά αυτή σου καταλαμβάνει περισσότερο χώρο απ’ ό,τι χρειάζεται; Για παράδειγμα, για ποιο λόγο δεν βάζεις την τηλεόραση στερεωμένη στον τοίχο; Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις το σπίτι να φαίνεται και ακόμη πιο μεγάλο.

Πλαϊνά τραπεζάκια καναπέ

Κι όμως είναι πολύ λιγότερο χρήσιμα από το κόστος τους πολλές φορές. Από τη στιγμή που έχεις τραπεζάκι στο σαλόνι γιατί να έχεις και δίπλα από τους καναπέδες; Αν το κάνεις φωτισμό είναι προτιμότερο να έχεις επιδαπέδια φωτιστικά που θα μπορείς να βολέψεις περισσότερο και σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση.

Σύνθετο σαλονιού

Αποτέλεσε μια πολύ μεγάλη μόδα τα προηγούμενα χρόνια και τώρα πολλοί είναι εκείνοι που ξανασκέφτονται αυτή την αγορά. Με εξαίρεση το αν έχεις ένα πολύ μεγάλο σαλόνι που θες να καλύψεις με έπιπλα, το συγκεκριμένο απλώς σου κλείνει το χώρο. Αν έχετε πολλές κορνίζες και μικρομπιμπελό, δοκιμάστε την ιδέα των ραφιών στον τοίχο.

 


Πηγή

Loading...