Μωρό

Τα συνηθισμένα ψέματα που λένε πολλοί για την σεξουαλική ζωή τους

sex2.medium.jpg


Περισσότερο ή λιγότερο μεγάλα, υπάρχουν διάφορα ψέμματα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ενός άνδρα ή μιας γυναίκας είναι συνήθως τα ίδια και ειπώνονται από μεγάλο ποσοστό ανθρώπων.

Μπορεί να λέγονται επειδή κάποιος δε θέλει να κάνει το σύντροφό του να αισθανθεί άβολα και άσχημα ή ακόμη επειδή θέλει να δείξει μια διαφορετική εικόνα της σεξουαλικής του ζωής.

Δείτε τρία συνηθισμένα ψέμματα…

Ο αριθμός των συντρόφων

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό αριθμό των ερωτικών τους συντρόφων καθώς δεν ξέρουν αν θα φανεί στον άλλον μεγάλος ή μικρός αυτός ο αριθμός. Αν δε θέλετε να πείτε ψέμματα, μπορείτε να πείτε στον σύντροφό σας ότι δεν θέλετε να συζητήσετε το ερωτικό ιστορικό σας.

«Ήσουν ο καλύτερος/ η καλύτερη που είχα ποτέ»

Άλλη μια παγίδα στην οποία πολλοί πέφτουν και το να κάνουν για να μη νιώσει άσχημα ο άλλος και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή του. Δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε καταστάσεις αλλά να επικεντρωθούμε στη σχέση που έχουμε τώρα.

Η υπάρξη και η συχνότητα του οργασμού

Έχει συμβεί σε πολλούς αν όχι σε όλους να που ψέμματα στο σύντροφό τους για το αν είχαν οργασμό. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να καθοδηγούμε το σύντρόφό μας την επόμενη φορά ώστε να μην φτάνουμε στο σημείο να προσποιούμαστε.

 


Πηγή

Loading...