Μπαμπάς

Τα πιο συχνά λάθη που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με το μακιγιάζ

Τα-πιο-συχνά-λάθη-που-κάνουν-οι-περισσότερες-γυναίκες-με.jpg


Μπορεί λίγο πολύ όλες οι γυναίκες να ασχολούνται με την εμφάνισή τους, όμως, ο τεράστιος όγκος πληροφοριών που δέχονται, μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο. Και εύκολα μπορεί να υποπέσουν σε λάθη στο μακιγιάζ μας χωρίς καν να το καταλάβουν.

Δείτε παρακάτω τα πιο συνηθισμένα λάθη στο μακιγιάζ:

Δεν καθαρίζετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας

Έχουμε όλοι υποπέσει σε αυτή την παγίδα. Ακόμα και οι επαγγελματίες μακιγιέρ ομολογούν ότι αυτή η διαδικασία είναι χρονοβάρα και δεν είναι η αγαπημένη τους. Αλλά ακόμη κι αν δεν σας ενδιαφέρει που βάφεστε με βρώμικα πινέλα, σκεφτείτε ότι αυτό επηρεάζει την εφαρμογή του μακιγιάζ σας. Όχι μόνο ανακατεύονται τα χρώματα αλλά και η τεχνική γίνεται πιο περίπλοκη – οι τρίχες του πινέλου είναι ήδη υπερφορτωμένες με χρωστική ουσία, θολώνοντας το αποτέλεσμα στο δέρμα σας.

Δοκιμάζετε την απόχρωση του make – up στο χέρι σας

Αυτό όλες το έχουμε κάνει. Γιατί όμως να μην δοκιμάσετε ελάχιστη ποσότητα από το make – up της επιλογής σας στο πρόσωπό σας. Το πρόσωπο και τα χέρια δεν έχουν το ίδιο χρώμα δεδομένου ότι δεν εκτίθενται την ίδια ώρα στο πρόσωπο.

Κοιμάστε χωρίς να έχετε αφαιρέσει το μακιγιάζ

Το ξέρετε ότι είναι κακό. Ίσως γι’ αυτό εφευρέθηκε η βιομηχανία με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ. Ετσι όμως όχι μόνο μπορεί να προκαλέσετε ακμή στο πρόσωπό σας αλλά το μακιγιάζ εγκαθίσταται στους πόρους και μένει εκεί με την πάροδο του χρόνου. Οι διευρυμένοι πόροι όμως ισοδυναμούν με γερασμένο δέρμα. Εμπιστευτείτε μας, ένα καθαρό πρόσωπο είναι το κλειδί για να διατηρηθεί το δέρμα μας δροσερό και νεανικό.

Απλώνετε λάθος το κονσίλερ

Υποτίθεται πως το κονσίλερ καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους, όταν όμως εφαρμόζεται σαν ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια, δημιουργεί ένα αποτέλεσμα κούρασης απλά πιο φυσικό.

Φοράτε υπερβολικό make – up

Αν δεν έχετε να κρύψετε αποχρωματισμό ή ατέλειες, δεν υπάρχει κανένας λόγος να εφαρμόζετε μπόλικο make – up σε ολόκληρο το πρόσωπό σας. Είναι σαν να φοράτε μια μάσκα η οποία βαραίνει το δέρμα σας. Αντ ‘αυτού, επικεντρωθείτε στις προβληματικές περιοχές όπως τη Τ-ζώνη του δέρματος, γύρω από τη μύτη και κάτω από τα μάτια, αφήνοντας το υπόλοιπο δέρμα φρέσκο.

Εφαρμόζετε λάθος το ρουζ

Το ρουζ δεν το απλώνουμε στο μάγουλο. Χαμογελάστε και στη συνέχεια ακουμπήστε το πινέλο ακριβώς εκεί που πετάγονται τα μήλα (περίπου κάτω από το μάτι) και κάντε κινήσεις με το πινέλο προς τα έξω.


Πηγή

Loading...