Μωρό

Τα πιο περίεργα πράγματα που απολαμβάνει ένα μικρό παιδί

box.jpg


Η αλήθεια είναι πως τα παιδιά μπορούν να βρουν την χαρά στα πιο απλά πράγματα. Και κάτι που στα μάτια ενός ενήλικα μοιάζει ως παράξενο, για είναι ένα παιχνίδι που τα ενθουσιάζει. Τα ασήμαντα για έναν μεγάλο, για εκείνα μπορεί να είναι σημαντικά.

Δείτε παρακάτω τα πιο περίεργα πράγματα που μπορούν να ενθουσιάζουν ένα παιδί.

Οι ανοιχτές πόρτες

Κι, όμως, η ανοιχτή πόρτα για εκείνα μοιάζει σαν την έξοδο προς την… ελευθερία. Ο τρόπος για να το «σκάσουν». Γι’ αυτό και μόλις δουν ανοιχτή ή μισάνοιχτη πόρτα, τρέχουν προς αυτήν.

Να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα

Θα το έχετε παρατηρήσει, ειδικά μετά το μπάνιο που τρέχουν μέσα στο σπίτι απολαμβάνοντας το γεγονός ότι δεν φορούν πάνα ή ρούχα. Κι εσύ πίσω τους να τα κυνηγάτε για να τα ντύσετε.

Να σκαρφαλώνουν στην πλάτη σας

Η αλήθεια είναι πως κι εμείς το κάναμε ως παιδιά, κυρίως με τον μπαμπά. Έπεφτε στα τέσσερα, σκαρφαλώναμε πάνω και μας πήγαινε βόλτα μέσα στο σπίτι.

Όταν δεν τους δίνετε προσοχή

Ειδικά, τα μικρότερα παιδιά που είναι και πιο σκανταλιάρικα, απολαμβάνουν όταν δεν έχετε πάνω τους την προσοχή, γιατί έτσι μπορούν να κάνουν τις σκανταλιές τους. Θα έχετε παρατηρήσει πως ειδικά όταν μιλάτε στο τηλέφωνο, εκείνα πάνε να πειράξουν τα «απαγορευμένα» του σπιτιού.

Να παίζουν με το νερό

Τρελαίνονται. Το πλατσούρισμα δεν τους είναι ποτέ αρκετό. Στην κουζίνα ή στο μπάνιο, τρέχουν προς τις βρύσες, ευελπιστώντας ότι θα προλάβουν να παίξουν πριν καταφθάσετε εσείς και τους κόψετε την χαρά.


Πηγή

Loading...