Μπαμπάς

Τα λάθη που αντί να καθαρίζουν… βρωμίζουν το σπίτι

Τα-λάθη-που-αντί-να-καθαρίζουν...-βρωμίζουν-το-σπίτι.jpg


Μπορεί να έχετε αγοράσει τα καλύτερα καθαριστικά για το σπίτι αλλά ο σωστός τρόπος για το καθάρισμα είναι αυτός που θα φέρει αποτεέλεσμα.

Αν δεν χρησιμοποιείτε αυτά τα καθαριστικά με τον σωστό τρόπο αυτό μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι το σπίτι σας θα μοιάζει με καινούργιο – ή τουλάχιστον καθαρό – θα είναι να χρησιμοποιήσετε τα αγαπημένα σας απορρυπαντικά, σπρέι και καθαριστικά με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο.

Δείτε τρία λάθη που πρέπει να αποφεύγετε…

– Χρησιμοποιώντας το ίδιο πανί παντού

Ίσως να χρησιμοποιείτε υπερβολικά το πανί καθαρισμού και τα μικρόβια να τα πηγαίνετε από δωμάτιο σε δωμάτιο. Ακόμα κι αν η πετσέτα σας δεν φαίνεται βρώμικη, θα πρέπει να την πλένετε μετά από κάθε χρήση.

– Ψεκασμός επίπλων με σπρέι

Όταν ψεκάζετε τα έπιπλα απευθείας, δημιουργεί συσσώρευση υγρού που είναι δύσκολο να αφαιρεθεί και προσελκύει ακόμα περισσότερη σκόνη. Για να αποφύγετε αυτό, ψεκάστε το πανί σας με το καθαριστικό και στη συνέχεια τρίψτε το πανί σε σκονισμένες επιφάνειες.

– Χρησιμοποιώντας ένα φτερό καθαρισμού

Θα σας δώσουμε ένα μπράβο για το ξεσκόνισμα, αλλά το φτερό καθαρισμού που χρησιμοποιείται είναι ένα εργαλείο που απλώνει τη σκόνη από τη μια επιφάνεια στην άλλη. Χρησιμοποιήστε ένα πανί μικροϊνών, το οποίο θα τραβήξει και θα συγκρατήσει τα σωματίδια.


Πηγή

Loading...