Μαμά

Τα «βήματα» για μια αυθεντική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σου που θα σου αλλάξει τη ζωή

Τα-βήματα-για-μια-αυθεντική-εμπειρία-περιποίησης-των-μαλλιών-σου.jpg


Λένε πως τα υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι ο ευσεβής πόθος των περισσότερων γυναικών, ένα «μυστικό» ομορφιάς, που αν μη τι άλλο, θα μας χαρίσει την αυτοπεποίθηση που αναζητάμε σε κάθε περίσταση. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος, για τον οποίο τα βήματα φροντίδας και οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθούμε για να δώσουμε στα μαλλιά μας την πιο λαμπερή τους όψη, είναι πολλά: «Ποιο σαμπουάν πρέπει να χρησιμοποιώ;», «Κάθε πότε είναι σωστό να λούζομαι;», «Το καθημερινό styling βλάπτει τα μαλλιά μου;», «Τελικά η διατροφή έχει σχέση με τα λαμπερά και υγιή μαλλιά;».

Κάπου εδώ, βέβαια, προκύπτει και το εξής ερώτημα, που θα δώσει και την απάντηση σε όλα τα παραπάνω: «Πόσο εύκολο είναι να προσφέρω μία αυθεντική εμπειρία περιποίησης του τριχωτού της κεφαλής, χωρίς τη βοήθεια ειδικού;». Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν γυναίκες που έχουν από τη φύση τους πολύ υγιή και πλούσια μαλλιά, χωρίς ίχνος ατελειών και άλλες που προσπαθούν χρόνια να «επανορθώσουν» το τριχωτό της κεφαλής τους, με πολύ κόπο και πολλές φορές χωρίς αποτέλεσμα. Ωστόσο, υπάρχει ένα κοινό «μυστικό» για όλες, το οποίο μας επιτρέπει να ανακαλύπτουμε καθημερινά την πιο όμορφη πλευρά του εαυτού μας.

Ποιο είναι αυτό; Η εβδομαδιαία «ιεροτελεστία» της σωστής περιποίησης και φροντίδας του τριχωτού της κεφαλής μας, αλλά και των μαλλιών μας, που είναι ο «σύμμαχός» μας σε κάθε εμφάνιση! Ιδού, λοιπόν, οι συνήθειες που πρέπει να καθιερώσεις για να έχεις υγιή και λαμπερά μαλλιά.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr


Πηγή

Loading...