Μπαμπάς

Τα απαραίτητα αξεσουάρ για το μωρό το καλοκαίρι

Τα-απαραίτητα-αξεσουάρ-για-το-μωρό-το-καλοκαίρι.jpg


Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, το δέρμα και τα ματάκια του μωρού σας θα χρειαστούν κάποια επιπλέον προστασία από τις ακτίνες του ήλιου. Έτσι όπου κι αν βρίσκεστε, στην παραλία, τον κήπο, έξω στα μαγαζιά είναι απαραίτητο να προμηθευτείτε τα παρακάτω αξεσουάρ για να είναι το μωρό σας άνετο και καλά προστατευμένο.

Καπέλο

Το καπέλο είναι ιδανικό για την προστασία του λαιμού και των ματιών αλλά και το κεφαλάκι ασφαλώς. Επιλέξτε ένα με μακρύ πτερύγιο και με άνετη και ελαστική εφαρμογή για να είναι άνετο και το μωρό σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Αντηλιακό

Απλώστε αντηλιακή κρέμα στο μωρό σας από το πρόσωπο μέχρι τα δαχτυλάκια των ποδιών. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη για τις ακτίνες UVA και UVB, πόσο μάλλον για την ευαίσθητη επιδερμίδα του μωρού.

Τέντα για το καρότσι

Δημιουργήστε ένα δροσερό και σκιερό περιβάλλον για το μωρό σας με την ειδική τέντα για το καρότσι. Αυτό βοηθά στην προστασία του από τον ήλιο και είναι μια ανάσα δροσιάς αν κάνει πολύ ζέστη. Σίγουρα θα υπάρχει μια τέντα και για το δικό σας τύπο καροτσιού και συνήθως συνοδεύεται από μια εύχρηστη τσάντα μεταφοράς. Είναι ό,τι πρέπει για τις βόλτες σας.

Γυαλιά ηλίου

Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα και για τα μωρά ήδη από την ηλικία του ενός έτους. Σκεφτείτε ότι τα δικά τους ματάκια είναι ακόμα πιο ευαίσθητα από των ενηλίκων και έχουν ανάγκη από προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Μάθετε επίσης ότι υπεριώδεις ακτίνες αντανακλώνται στην άμμο και στο νερό! Αν το παιδί σας παίζει στην άμμο, η ένταση των ακτίνων του ήλιου είναι κατά 15 με 20% μεγαλύτερη. Αν τσαλαβουτά στην πισίνα ή στη θάλασσα, το αποτέλεσμα των UV μεγεθύνεται κατά τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να αυξηθεί μέχρι και 75% αν το νερό είναι ήρεμο.

Αντηλιακό μαγιό

Είναι άνετα, με λαμπερά χρώματα και σούπερ ελαστικά για τους μικρούς μας φίλους. Τα αντηλιακά μαγιό έχουν δείκτη προστασίας 50+, που σημαίνει ότι μπλοκάρουν κατά 98% την ακτινοβολία UVA & UVB και στεγνώνουν αμέσως. Ξενοιάστε από το άγχος της ηλιακής ακτινοβολίας και προστατέψτε αποτελεσματικά το δέρμα των παιδιών σας με τα αντηλιακά μαγιό, που φοριούνται από όλο και περισσότερο.


Πηγή

Loading...