Διάφορα

Σοκαριστικό βίντεο: Μωρό βγάζει μόνο του το κεφάλι του σε καισαρική

35661-moro-kefali_590

Σοκαριστικό βίντεο: Μωρό βγάζει μόνο του το κεφάλι του σε καισαρική εγκυμοσυνη από Έλενα Μπούλια | 21 Απρ 2017

Όπως κι αν γεννήσει μια γυναίκα -φυσιολογικά ή με καισαρική, με ή χωρίς επισκληρίδιο- πρόκειται για ένα μικρό θαύμα. Στο παρακάτω βίντεο, όμως, θα δείτε το… θαύμα, όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Το στιγμιότυπο ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram ένα γυναικολόγος από τη Βενεζουέλα και δείχνει την ακριβή στιγμή που ένα νεογέννητο «ξεπετάγεται» από τη μήτρα, κατά την διάρκεια μιας «εξευγενισμένης» καισαρικής.

Σε αυτού του τύπου τις καισαρικές, το μωρό δεν αποσπάται από τη μήτρα αμέσως αφού γίνει η τομή. Αντίθετα, έρχεται στον κόσμο με πιο αργό ρυθμό και ίσως κάπως αυτόνομα, προκειμένου το στήθος του να πιεστεί κατά την έξοδο και τα υγρά να απομακρυνθούν φυσιολογικά από τους πνεύμονές του, όπως συμβαίνει στον φυσιολογικό τοκετό.
Κατά τη μοναδική εκείνη στιγμή, λοιπόν, ο γιατρός έκανε ένα βήμα πίσω, επιτρέποντας στο μωρό να βιώσει μια πιο «φυσική καισαρική» που μιμείται το ταξίδι μέσω του γεννητικού καναλιού.
Σας προειδοποιούμε: Δεν θα μπορέσετε να δείτε το βίντεο μόνο μία φορά.

Bienvenido!! Feliz #martes #nacer #nacimiento #naciendo #bebe #niño #hijo #amor #cesarea #csection #gentlecesarean #nacimientorespetado #cesareahumanizada #madre #padre #familia #embarazo #embarazada #pregnant #ttc #ivf #medicina #medicinareproductiva #ginecologo #obstetra #doctor #maracay #clinicalugo #bebecenfer #baby

A post shared by Jham frank lugo (@fertilugo) on

Πηγή: popsugar.com

Πηγή – mama365.gr

Loading...