Διάφορα

«Σε χρειάζομαι σήμερα, αύριο και κάθε μέρα»: Το τρυφερό μήνυμα αυτής της μαμάς στον άντρα της

38762-needman_590

«Σε χρειάζομαι σήμερα, αύριο και κάθε μέρα»: Το τρυφερό μήνυμα αυτής της μαμάς στον άντρα της σχεσεις από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 27 Δεκ 2017 Πολλοί λένε πως ένας γάμος «βαλτώνει» όταν αρχίζεις να θεωρείς το άλλο σου μισό δεδομένο. Άλλοι λένε πως ό,τι αφήνεις, σε αφήνει. Ως αντίλογο, όμως, κάποιοι θα απαντήσουν ότι, μέσα στην πιεσμένη καθημερινότητα ενός παντρεμένου ζευγαριού και κυρίως δύο γονιών, δύσκολα θα βρεις τον χρόνο και τον τρόπο για ρομαντικές πράξεις αγάπης που θα σας ταξιδέψουν στον πρώτο καιρό της γνωριμίας σας. Και έχουν δίκιο.

Όμως, δεν είναι δύσκολο πού και πού να θυμίζουμε στον σύντροφό μας πόσο σημαντικός είναι για εμάς και πόσο τον έχουμε ανάγκη, ακόμα κι αν δεν αλλάζει το χαρτί τουαλέτας ή δεν θυμάται πάντα την επέτειο της γνωριμίας μας… Γιατί σημασία έχει ότι για όλα τα σημαντικά είναι εκεί. Είναι δίπλα μας.
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παράδειγμα της Nikki Pennington, της μαμάς που αφιέρωσε αυτό το τρυφερό post στον άντρα της.
«Σε χρειάζομαι σήμερα.
Αυτή τη φράση είπα στον άντρα μου σήμερα το πρωί, λίγο πριν φύγει για τη δουλειά.
Είναι κάτι που δεν έχω πει αρκετά συχνά όλα αυτά τα 13 χρόνια που είμαστε μαζί.
Μπορούσε να καταλάβει από τον τόνο της φωνής μου ότι το έλεγα με διαφορετικό τρόπο και σάστισε.
Η μέρα είχε μόλις ξεκινήσει κι εγώ ήθελα απλώς να ξέρει πόσο τον χρειάζομαι.
Τον χρειάζομαι γιατί με παρηγορεί, όταν νιώθω ότι το βάρος όλου του κόσμου είναι πάνω στους ώμους μου.
Ήταν εκείνος που ήθελα να σηκώσει το τηλέφωνο στην άλλη γραμμή για να του πω τι ήταν και τι δεν ήταν σημαντικό από τη μέρα μου.


Ήταν εκείνος που ήθελα να περάσει το κατώφλι αυτής της πόρτας όταν αισθανόμουν ότι θα λυγίσω και ήταν εκείνος αυτός που με βοήθησε να ξαναμαζέψω τα κομμάτια μου.
Είναι εκείνος που έχω ανάγκη να βλέπω και να βρίσκω δίπλα μου όταν νομίζω ότι όλος ο κόσμος με πιέζει πολύ περισσότερο απ’ ό,τι μπορώ να αντέξω.
Είναι ο άνθρωπος που θέλω να γυρίζω έπειτα από μια κουραστική ημέρα και να κοιμάμαι δίπλα του κάθε βράδυ.
Τον χρειάζομαι για εκείνες τις μικρές καθημερινές στιγμές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε μαζί.
Τον χρειάζομαι για τα “πάνω” και τα “κάτω”, για τις αποτυχίες και τις επιτυχίες.
Τον χρειάζομαι για να είναι πάντα ο καλύτερός μου φίλος, ο πατέρας των παιδιών μου, εκείνος που θα έκανε τα πάντα, εκείνος που θα κινούσε Γη και ουρανό για να με κάνει να χαμογελάω.
Γι’ αυτό σήμερα, του λέω πόσο τον χρειάζομαι και όχι μόνο για τα λίγα λεπτά που θέλω να του μιλήσω μέσα στη μέρα αλλά για σήμερα, για αύριο και κάθε μέρα.»
Πηγή: babble.com

Πηγή – mama365.gr

Loading...