Διάφορα

Πώς να πάτε με τα παιδιά στην παραλία σε 18 (καθόλου) απλά βήματα!

36622-cencored_590

Πώς να πάτε με τα παιδιά στην παραλία σε 18 (καθόλου) απλά βήματα! μετα τον τοκετο από Έλενα Μπούλια | 20 Ιουν 2017 Η Deva Dalporto είναι μία πολυτάλαντη μαμά που, πέρα από το να μεγαλώνει τα παιδιά της, να φροντίζει το σπίτι και να γράφει ξεκαρδιστικά κείμενα, έχει και ένα διάσημο πλέον κανάλι στο YouTube, ονόματι My Life Suckers, στο οποίο -συνήθως σε μορφή μιούζικαλ παρωδίας- «ανεβάζει» απολαυστικά βίντεο από την καθημερινή ζωή με τα παιδιά. Αυτή τη φορά αποφάσισε να ασχοληθεί με το μαρτύριο που ονομάζεται «στην παραλία με τα παιδιά» και το βίντεό της δεν θα μπορούσε να είναι πιο ακριβές και αληθινό.

Δείτε και μην «τρομάξετε» με τα αγγλικά –ακολουθεί μετάφραση:

Πώς να πάτε με τα παιδιά στην παραλία σε 18 απλά βήματα:
Βήμα 1ο: Περάστε περισσότερο χρόνο ετοιμάζοντας την τσάντα της παραλίας, από τον χρόνο που θα περάσετε πραγματικά στην παραλία. Βεβαιωθείτε ότι θα ξεχάσετε το μοναδικό παιχνίδι με το οποίο το παιδί σας θα θέλει να παίξει.
Βήμα 2ο: Βάλτε αντηλιακό στο παιδί. Βεβαιωθείτε ότι θα αντιδράσει σαν να του ρίχνετε καυστικό οξύ.
Βήμα 3ο: Περπατήστε όλη την παραλία για ώρα, μέχρι να βρείτε το ιδανικό σημείο για να καθίσετε. Βεβαιωθείτε ότι το ένα παιδί θα αρνηθεί να φορέσει παπούτσια και θα αρχίσει να ουρλιάζει όταν καταλάβει πόσο καυτή είναι η άμμος.
Βήμα 4ο: Απλώστε την πετσέτα. Βεβαιωθείτε ότι το παιδί σε δευτερόλεπτα θα πατήσει πάνω της και θα την γεμίσει με άμμο.
Βήμα 5ο: Στήστε το καρεκλάκι. Προσπαθήστε αμέτρητες φορές. Εγκαταλείψτε την προσπάθεια.
Βήμα 6ο: Στήστε την «εύκολη-στην-τοποθέτηση» ομπρέλα.
Βήμα 7ο: Βεβαιωθείτε ότι κάποιο παιδί θα θέλει κακά με το που θα καθίσετε.
Βήμα 8ο: Περπατήστε ξανά σε όλη την καυτή άμμο για να βρείτε τουαλέτα.
Βήμα 9ο: Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά αρχίζουν να πετούν άμμο το ένα στο άλλο και ότι αυτή πάει παντού, ειδικά στα σνακ που θα φάτε.
Βήμα 10ο: Επιτρέψτε στο παιδί να σας υποβάλλει σε ενδυματολογικό ατύχημα.
Βήμα 11ο: Ξαναβάλτε τους αντηλιακό. Βεβαιωθείτε, όμως, ότι πρώτα θα τρέξουν μέσα στη θάλασσα, θα καλυφθούν με άμμο και το αντηλιακό δεν θα απλώνεται με τίποτα.
Βήμα 12ο: Υποστείτε την γκρίνια κάποιου παιδιού που θα λέει ότι μισεί την παραλία.
Βήμα 13ο: Γίνετε η χειρότερη μαμά του κόσμου, επειδή θα αρνηθείτε να αφήσετε το παιδί να πάρει μαζί στο σπίτι μια μεγάλη στοίβα από βρωμερά φύκια.
Βήμα 14ο: Μαλώστε τα παιδιά, λέγοντάς τους ότι θα περάσουν καλά, είτε το θέλουν είτε όχι.
Βήμα 15ο: Εγκαταλείψτε κάθε προσπάθεια. Μαζέψτε τα και σηκωθείτε να φύγετε. Ποιανού ιδέα ήταν να έρθετε στην χαζο-παραλία έτσι κι αλλιώς;
Βήμα 16ο: Περπατήστε ξανά πάνω στην καυτή άμμο, για να επιστρέψετε στο αυτοκίνητο.
Βήμα 17ο: Βρείτε άμμο παντού. ΠΑΝΤΟΥ.
Βήμα 18ο: Και μην ξεχάσετε: μια μέρα στην παραλία δεν έχει ολοκληρωθεί, αν δεν πάθετε και έναν μίνι νευρικό κλονισμό -εσείς ή κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας- επιστρέφοντας στο σπίτι!
Πηγή: YouTube.comΠηγή – mama365.gr

Loading...