Μπαμπάς

Πέντε συμβουλές όταν ταξιδεύετε αεροπορικώς με το μωρό σας

Πέντε-συμβουλές-όταν-ταξιδεύετε-αεροπορικώς-με-το-μωρό-σας.jpg


       2. Να έχετε μαζί σας όλα όσα είναι άκρως αναγκαία

Προσπαθήστε να έχετε τα πράγματα στα πράγματα που θα χρειαστεί το μωρό σας. Ανάλογα με το ταξίδι, μπορείτε να μεταφέρετε πάνες, υγρά μαντηλάκια, κουβέρτες, μικρά παιχνίδια, ρούχα, βιβλία και φαγητό. Επίσης, έχετε κάτι για να μπορείτε να διασκεδάσετε το μωρό.Το καροτσάκι, τα παιχνίδια και όλα τα άλλα θα πρέπει πιθανώς να περάσουν από τα συνήθη μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου. Έτσι, εάν αισθάνεστε ότι δεν θα τα καταφέρετε, ζητήστε βοήθεια.

       3. Προετοιμαστείτε για την πτήση

Τα παιδιά γίνονται λίγο ανήσυχα όταν παρατηρούν ότι έχετε στρες. Γι ‘αυτό, αν πάτε ένα σύντομο ταξίδι, καλύτερα να πετάξετε με το μωρό σας το πρωί.

Από την άλλη, αν είναι μακρινή πτήση, είναι καλύτερο να πετάξετε τη νύχτα. Αυτό θα βοηθήσει το μωρό σας να κοιμηθεί καλύτερα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

       4. Προσγείωση και απογείωση

Οι απογειώσεις και οι εκφορτώσεις μπορεί να είναι πολύ ανησυχητικές όταν πετάτε με ένα μωρό. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν αλλαγές στην πίεση του αέρα και αυτές μπορεί να προκαλέσουν ζάλη, βουλωμένο στο αυτί και άλλες αντιδράσεις.

Εάν το μωρό σας είναι ηλικίας κάτω των δύο ετών, δώστε του κάτι να μασάει κατά την απογείωση και όταν το αεροπλάνο βρίσκεται κοντά στην προσγείωση. Μπορείτε επίσης να του δώσετε μια πιπίλα ή κάποιο χυμό που μπορεί να αναρροφήσει ώστε να ανακουφίσει την αίσθηση της πίεσης στα αυτιά του.

           5. Υπομονή

Η υπομονή είναι απαραίτητη όταν πετάτε με ένα μωρό. Εάν το μωρό νιώθει άβολα, οι άλλοι επιβάτες θα αισθάνονται το ίδιο, και αυτό μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και να σας κάνει να αισθανθείτε άσχημα. Γι ‘αυτό, εκτός από την προσπάθεια να έχετε μια ήσυχη και άνετη πτήση, να έχετε νερό για να παραμείνει το μωρό ενυδατωμένο, άνετα ρούχα, να κατεβάσετε μουσική ή κινούμενα σχέδια στο τηλέφωνό σας.

Εν ολίγοις, η πτήση με ένα μωρό δεν πρέπει να είναι κακή. Απλώς λάβετε υπόψη αυτές τις συμβουλές έτσι ώστε να τις προσαρμόστε στην κατάστασή σας. Θυμηθείτε ότι είστε με ένα παιδί και τα πράγματα δεν θα είναι τέλεια. Μείνετε οργανωμένοι και θα περάσετε υπέροχα.


Πηγή

Loading...