Μπαμπάς

Πέντε γρήγορα και εύκολα χτενίσματα για την κόρη σας που μπορεί να κάνει και ο μπαμπάς

48bc7fe1221fb6bd4f6b726f7cc69827_L

Η πρωινή ρουτίνα με τα παιδιά συχνά χρονομετρείται μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να είμαστε έτοιμοι με την άνεσή μας, πόσο μάλλον να ετοιμάσουμε και τα παιδιά για το σχολείο. Εκείνοι που έχουν κόρες γνωρίζουν καλά πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος και δεν υπάρχει περίπτωση να μπείτε στη διαδικασία ενός περίπλοκου χτενίσματος για το κοριτσάκι σας.

Εδώ είναι πέντε γρήγορα και εύκολα hairstyles που μπορείτε να κάνετε για τη μικρή πριγκίπισσα σας που δεν παίρνουν καθόλου χρόνο.

1. Σταυρωτές αλογοουρές

Συγκεντρώστε τα μαλλιά μαζί και χωρίστε τα σε δύο μέρη, στη συνέχεια δέστε το καθένα με ένα λαστιχάκι για να κάνετε δύο αλογοουρές. Περάστε το ένα πάνω στο άλλο χιαστή.

foto1 1

2. Μια άνετη και όμορφη επιλογή

foto2

Πιάστε από τα πλαϊνά δύο τούφες και στριφογυρίστε. Στη συνέχεια, ενώστε τις τούφες κάνοντας κόμπο.

3. Μια στριμμένη αλογοουρά

foto3

Ένα υπέροχα κομψό χτένισμα που είναι πραγματικά πολύ εύκολο να το κάνετε. Βάλτε τα μαλλιά στη μία πλευρά. Έπειτα πιάστε τα κότσο και γυρίστε τον προς τα μέσα.

4. Μια εναλλακτική αλογοουρά

foto4

Πιάστε λίγα μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και πλέξτε τα για να σχηματίσουν μια φαρδιά πλεξούδα. Στη συνέχεια, στερεώστε τη πλεξούδα πιάνοντας την μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά χρησιμοποιώντας έναν λαστιχάκι.

5. Κότσος μπαλαρίνας

foto5

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι μια σφιχτή, ψηλή αλογοουρά την οποία στη συνέχεια θα στρίψετε και θα τυλίξετε γύρω από τη βάση της.

Πηγή άρθρου – baby.gr

Loading...