Διάφορα

Πάρτε μέρος στην Αρένα Επιβίωσης του RIVER WEST για μια ξεχωριστή περιπέτεια!

adv_logo_body1_b_b

Πάρτε μέρος στην Αρένα Επιβίωσης του RIVER WEST για μια ξεχωριστή περιπέτεια! ολοι μαζι 8 Ιουν 2017

Σε λίγες μέρες τα σχολεία τελειώνουν και τα παιδιά θα πρέπει να εκτονώσουν την ενέργειά τους μακριά από τους τέσσερις τοίχους του σπιτιού. Η καλύτερη πρόταση γι' αυτό, έρχεται από το RIVER WEST. Από τις 12 έως και τις 24 Ιουνίου, μια αρένα επιβίωσης με 19 δοκιμασίες περιμένει τα παιδιά από 6 ετών να ζήσουν την περιπέτεια. Η ταχύτητα, η δύναμη, η αντοχή, η ισορροπία και ευστοχία συνδυάζουν τη φυσική άσκηση με τη διασκέδαση, που τόσο χρειάζονται τα παιδιά! Παράλληλα, μέσω της συνεργασίας και τους συναγωνισμού, τα παιδιά μαθαίνουν πώς να λειτουργούν σε μια ομάδα, μέσα από αμέτρητες ώρες παιχνιδιού.

Πάρτε μέρος στην Αρένα Επιβίωσης του RIVER WEST για μια ξεχωριστή περιπέτεια!

Επισκεφθείτε, λοιπόν, το RIVER WEST, καθημερινά από τις 18.00 μέχρι τις 21.00 και το Σάββατο από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι τις 20.00. Εκεί, τα παιδιά θα χωρίζονται σε 2 ομάδες και θα αγωνίζονται σε 19 δοκιμασίες, που θα περιλαμβάνουν παιχνίδια περιπέτειας που θα τα ενθουσιάσουν. Η δοκός ισορροπίας, η αναρρίχηση, η καταρρίχηση, τα «έξυπνα» puzzle, ο τυφλός προσανατολισμός και τα παιχνίδια ευστοχίας είναι μερικά απ' αυτά. Σας εγγυόμαστε ότι ακόμα και εσείς θα ζηλέψετε τα μικρά σας και θα θέλατε γίνετε μέρος της περιπέτειας…

Εκτός απ' τα παιχνίδια, όμως, το εντυπωσιακό σκηνικό που έχει στηθεί γι' αυτό τον σκοπό, θα κάνει μικρούς και μεγάλους να νιώσουν ότι βρίσκονται σε ένα μέρος εξωτικό- μην το χάσετε!

Για δύο εβδομάδες, λοιπόν, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μικροί και μεγάλοι, μια ξεχωριστή περιπέτεια με πολλή διασκέδαση και παιχνίδι.

Φυσικά, μετά το παιχνίδι μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 9 μ.μ. και το Σάββατο από τις 9 π.μ. έως τις 8 μ.μ.. Στο τέλος, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας σε κάποιο από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου.

RIVER WEST

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ).

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 8012225050 και στο riverwest.gr.


SOCIAL MEDIA
Facebook: @RiverWestOfficial
Instagram: River West Official
Μερικές οδηγίες για το πώς θα φτάσετε…
· Δωρεάν Parking 2.500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου.
· Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST.

Πηγή – mama365.gr

Loading...