Μωρό

Ουκρανία: Η συγκλονιστική ζωγραφιά ενός μικρού αγοριού

zografia.png


Παιδιά με μανάδες σε καταφύγια και σε σταθμούς του μετρό χωρίς να γνωρίζουν πότε θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα σπίτια, γυναικόπαιδα στο δρόμο της προσφυγιάς.

Κανείς δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος σε όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Μεταξύ αυτών, μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έκανε πολλούς να «λυγίσουν».

Η Αleksandra Matusenko ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του γιου της να κρατά τη ζωγραφιά του.

Ο 5χρονος Ιβάν ζωγράφισε την οικογένειά του να έχει στα χέρια φαγητό. Γνωρίζει ότι πρέπει να κάνουν οικονομία καθώς κανείς δεν γνωρίζει πώς θα εξελιχθεί ο πόλεμος, όμως ελπίζει ότι θα υπάρχει φαγητό για όλους.

«Ιβάν, 5 ετών! Ζωγράφισε την οικογένειά μας και όλοι έχουμε φαγητό στα χέρια μας. Αυτές τις μέρες γνωρίζει ότι πρέπει να κάνουμε οικονομία στο φαγητό . Δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσουν τα αποθέματα τροφίμων. Ο Ιβάν ζωγράφισε το μέλλον όταν θα υπάρχει αρκετό φαγητό για όλους! Πιστεύουμε σε αυτό!», έγραψε χαρακτηριστικά η Αleksandra Matusenko στην ανάρτησή της.


Πηγή

Loading...