Διάφορα

Ομιλία για τον μητρικό θηλασμό με δωρεάν είσοδο στις 2 Απριλίου, στη Helexpo

35135-Ομιλία_590

Ομιλία για τον μητρικό θηλασμό με δωρεάν είσοδο στις 2 Απριλίου, στη Helexpo προσφορες από Μυρτώ Κ. | 20 Μαρ 2017 Μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία για εγκύους και μανούλες που θηλάζουν θα λάβει χώρα την Κυριακή 2 Απριλίου στις 15:30, στην αίθουσα B2 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI, με θέμα “Υποστηρίζοντας τον μητρικό θηλασμό στο φαρμακείο”.

H ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φαρμακευτικού συνεδρίου Hellas Pharm, που διοργανώνεται από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, υπό την αιγίδα του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου.
Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:
-"Πότε είναι απαραίτητο το συμπλήρωμα", Μαρία Χολή, Παιδίατρος MD, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC.
-"Πώς να επιλέξω το κατάλληλο θήλαστρο", Αφροδίτη Κονδύλη, Φαρμακοποιός, Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC, Βοηθός Μητρότητας
"Bοηθήματα θηλασμού: ποιά είναι και πότε τα προτείνουμε"Άντα Παλαντζιάν Διεθνώς Πιστοποιημένη Σύμβουλος ΓαλουχίαςIBCLC, Σύμβουλος θηλασμού LLLI, Ειδική Παιδαγωγός Προσχολικής Ηλικίας, BA.
-"Πώς μπορούμε να προάγουμε τον θηλασμό στο φαρμακείο: 10 πρακτικές συμβουλές", Βάσια Καλπογιάννη, φαρμακοποιός.
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για όλους. Θα προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ καφές και αναψυκτικά στο Bar του επιπέδου Β και η στάθμευση είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους επισκέπτες της έκθεσης στο εμπορικό κέντρο AVENUE.
Χώρος διεξαγωγής: HELEXPO MAROUSSI, Κηφισίας 39, Μαρούσι.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα www.hellaspharm.gr.

Πηγή – mama365.gr

Loading...