Μπαμπάς

Οι 3 βασιλικοί κανόνες που δεν διανοείται να σπάσει η Kate Middleton

Οι-3-βασιλικοί-κανόνες-που-δεν-διανοείται-να-σπάσει-η.jpg


Σε αντίθεση με τη Μέγκαν Μαρκλ η οποία είναι – και το απέδειξε και με το περίφημο Megxit – «ατίθαση» και αντισυμβατική, η Κέιτ Μίντλετον είναι τυπική και πηγαίνει με το… γράμμα του Πρωτοκόλλου. Από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ κι έγινε δούκισσα του Κέιμπριτζ, η Κέιτ σπάνια (έως ποτέ) θα παρεκκλίνει των κανόνων του Παλατιού, αλλά και γενικότερα εκείνων που είθισται να ακολουθούν οι γαλαζοαίματοι.

Κανόνες που αφορούν ακόμη και την εμφάνιση, αφού μία πριγκίπισσα – και δη μελλοντική σύζυγος βασιλιά όπως η Μίντλετον – οφείλουν να τηρούν πιστά. Κι εκείνη το κάνει αβίαστα όλα αυτά χρόνια, αφού ούτε μια φορά δεν «έσπασε» το πρωτόκολλο ομορφιάς.

Δείτε παρακάτω τρεις κανόνες που τηρεί, τους οποίους στην εμφάνισή της έχετε δει, αλλά μάλλον δεν έχει πάει ο νους σας περί τίνος πρόκειται:

  1. Δε φοράει ποτέ έντονο κραγιόν. Το κόκκινο για παράδειγμα ως χρώμα είναι απαγορευτικό, επιλέγοντας τις ασφαλείς nude αποχρώσεις.
  2. Το ίδιο ισχύει και με το μανικιούρ της. Δεν την έχετε δει μέχρι σήμερα, ούτε πρόκειται και στο μέλλον με έντονα χρώματα. Κι εδώ προτιμά τις nude αποχρώσεις, ενώ ποτέ δεν αφήνει μακριά τα νύχια της.
  3. Τέλος, δεν βάφεται ποτέ με έντονες σκιές. Επιλέγει ένα μακιγιάζ περισσότερο φυσικό και πάντα σε γήινες αποχρώσεις. Απαράβατος βασιλικός κανόνας.


Πηγή

Loading...