Μωρό

Οι φυλές των μαμάδων που συναντάς στην παραλία

c2c43094de5257057d3d2cc78c81ad03.jpg


Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, κολύμπι, χαλάρωση, παιδιά, όχι χαλάρωση, διασκέδαση, όχι και μεγάλη διασκέδαση, μαμά, φυλές μαμάς στην παραλία. Γιατί η αλήθεια είναι πως όπως σε πολλά μέρη, έτσι και στην παραλία μπορείς να συναντήσεις διάφορες φυλές/κατηγορίες μαμάδων με τα παιδιά τους.

Δείτε παρακάτω τις πιο χαρακτηριστικές και βρείτε σε μία από αυτές τον εαυτό σας. Γιατί δεν γίνεται, όλο και κάπου θα ανήκετε. Ε;

Η αγχωμένη μητέρα

Είναι εκείνη που νταντεύει ένα μωρό και κυνηγάει ένα νήπιο από πίσω. Προσπαθεί να καταλάβει αν τελικά η ιδέα της να έρθει στην παραλία ήταν καλή ή κακή (ο σύζυγός της την συμβούλεψε να επανεξετάσει το σχέδιο πολλές φορές.) Στο τέλος και αφού περάσει δύο ώρες κυνηγώντας ένα μικρό παιδί ενώ το μωρό προσπαθεί να την βγάλει το μαγιό, συνειδητοποιεί ότι δεν ήταν καλή ιδέα.

Η άνετη μητέρα

Εκείνη κάθεται σε μια ξαπλώστρα και διαβάζει απορροφημένη το βιβλίο της. Το μόνο που της αποσπά την προσοχή είναι ίσως το παγωμένο τσάι που εξαντλείται. Τα παιδιά της είναι δεινοί κολυμβητές και απολαμβάνουν το κολύμπι με τους φίλους τους. Όταν χρειαστεί θα την ενοχλήσουν ίσως για κανένα σνακ ή νερό. Είναι το πρότυπο που έχουν όλες οι μαμάδες.

Η καλά οργανωμένη μητέρα

Μήπως χρειάζεστε αντηλιακό, μπρατσάκια, παιχνίδια, πάνες, γυαλιά, επιπλέον πετσέτες ή φουσκωτή πισίνα; Αυτή η μαμά με χαρά θα σας δανείσει ότι χρειαστεί. Είναι επίσης εκείνη που έχει στο ψυγείο της σάντουιτς, κουτιά χυμών και νεράκια για όλους!

Η γυμνασμένη μητέρα

Μπορεί να περνάει δύσκολα τους προηγούμενους εννέα μήνες του χρόνου κάνοντας αδιάκοπα γυμναστική αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αναδείξει το εκπληκτικό σώμα της στο μικροσκοπικό μπικίνι. Νιώστε ελεύθεροι να εκφράσετε τη ζήλια σας!

Η μητέρα ναυαγοσώστρια

Δεν τρελαίνεται για μια βουτιά αλλά δεν εμπιστεύεται τα παιδιά της και φυσικά δεν πρόκειται να τα αφήσει στην τύχη τους. Θα την βρείτε να στέκεται όρθια στην ακτή σαν άγρυπνος φρουρός. Αυτό που βλέπετε να κρέμεται δεν είναι κολιέ, αλλά σφυρίχτρα ασφαλώς!

Η μητέρα λάτρης του ήλιου

Ο μόνος λόγος που έρχεται στην παραλία είναι για να μαυρίσει. Όπως και η γυμνασμένη μητέρα έτσι κι εκείνη πιθανότατα θα φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι και ελάχιστο αντηλιακό. Μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού, θα είναι σχεδόν σοκολατένια!

Η υπερπροστατευτική μητέρα

Αυτή η μαμά πιστεύει στην εφαρμογή αντηλιακού SPF 50+ όσο το δυνατόν συχνότερα. Θα την δείτε να κυνηγάει τα παιδιά της, τα οποία ασφαλώς φοράνε μαγιό που προστατεύουν από τον ήλιο, καπέλο και παπούτσια στο νερό, για να ανανεώσει το αντηλιακό. Διαφορετικά θα την βρείτε να κάθεται κάτω από μια ομπρέλα.

Η βιαστική μητέρα

Προσπαθεί ανεπιτυχώς να πείσει τα παιδιά της να φύγουν …από την ώρα που ήρθαν! Είναι εκείνη που φωνάζει στην παραλία και απειλεί πώς αν δεν φύγουν τώρα, δεν θα ξανάρθουν για μπάνιο. Φυσικά και την επόμενη μέρα θα την βρείτε στην ίδια θέση.


Πηγή

Loading...