Διάφορα

«Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» τώρα και στην Αθήνα

36697-mystikoi_kosmoi_590

«Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά» τώρα και στην Αθήνα ολοι μαζι από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 26 Ιουν 2017 Τον περασμένο Οκτώβριο, «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», ένα εντυπωσιακό πάρκο αφιερωμένο στις ιστορίες του Έλληνα παραμυθά, άνοιξε τις πύλες του στην Θεσσαλονίκη. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος το αγκάλιασε και με το παραπάνω. Σε λίγο καιρό, λοιπόν, και η πρωτεύουσα θα το υποδεχτεί στον χώρο της HELEXPO στο Μαρούσι.

*Φωτογραφία: tetartopress.gr

Συγκεκριμένα, στις 3 Νοεμβρίου, δηλαδή σε 4 περίπου μήνες, οι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες της Αθήνας θα έχουμε την ευκαιρία να επιβιβαστούμε στο «Εξπρές των Ονείρων» και να γνωρίσουμε από κοντά τους πρωταγωνιστές των ιστοριών του αγαπημένου μας παιδικού συγγραφέα.

Μπορεί να σας φαίνεται ακόμα πολύ μακρινή η έναρξη της λειτουργίας του πάρκου, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι ο καιρός θα περάσει πολύ γρήγορα μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.
Ακόμα και αν δεν βιάζεστε, θα έχετε πολύ χρόνο, αφού τα καλά νέα είναι ότι το πάρκο θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι και τις 3 Φεβρουαρίου 2018.
Δείτε περισσότερα στο Facebook και μετρήστε αντίστροφα στο mystikoikosmoitriviza.gr.

Πηγή – mama365.gr

Loading...