Μαμά

Οι απίθανες αντιδράσεις παιδιών όταν ο μπαμπάς επιστρέφει στο σπίτι (vid)

babas-epistrefei-spiti

Μπορεί να περνούν τον περισσότερο χρόνο με τη μαμά, όμως όταν ο μπαμπάς επιστρέφει σπίτι, έχουν μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για να τον υποδεχτούν.

Πάντα ο μπαμπάς έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των παιδιών, είτε λείπει πολλές ώρες είτε καταφέρνει να είναι παρών σε πολλές στιγμές της καθημερινότητάς τους. ‘Αλλωστε, ο πατρικός ρόλος στις μέρες μας, έχει αλλάξει, με τους μπαμπάδες να έχουν έναν πιο ενεργό ρόλο στην ανατροφή του παιδιού. Για παράδειγμα πηγαίνουν τα παιδιά στα αθλήματα ή στο φροντιστήριο, παίζουν μαζί τους, βλέπουν παρέα ταινίες, κάνουν ποδήλατο, τα κάνουν μπάνιο, τα βάζουν για ύπνο.

Ο μπαμπάς στις μέρες μας είναι πιο τρυφερός, αγκαλιάζει το παιδί του, παίζει μαζί του, του αφιερώνει χρόνο και το χαίρεται! Γεγονός, που επιτρέπει μία πιο «κοντινή» σχέση ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα το παιδί να νιώθει άνετα να μιλήσει μαζί του αλλά και να ζητήσει να του λύσει απορίες ή να το συμβουλέψει σε διάφορα θέματα, ακόμα και σεξουαλικά ζητήματα.

Γι’ αυτό και η ανάγκη τους να είναι μαζί τους είναι μεγάλη. Το βίντεο που σας παρουσιάζουμε δείχνει τις αντιδράσεις παιδιών όταν βλέπουν το μπαμπά τους να μπαίνει στο σπίτι.

Δείτε το κι είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει πολύ.

Και οι μάνες έχουν ψυχή και Instagram. Ακολούθησέ μας!Πηγή άρθρου – mothersblog.gr

Loading...