Εγκυμοσύνη

Ξεκαρδιστικό: Οι πιο αστείες φωτογραφίες μιας μαμάς στο Instagram θα σας φτιάξουν τη διάθεση! (φωτο)

1-2

από την Κατερίνα Πιπέρη

Όσες από εσάς έχετε γεννήσει πρόσφατα ή όσες πρόκειται να γεννήσετε σύντομα σίγουρα θα και πολύπλοκες καταστάσεις. Βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά γνωρίζετε πως το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είναι πραγματικά γεμάτο εκπλήξεις στην στιγμή που θα συναντήσετε το μωρό σας και η ευτυχία όλο και μεγαλώνει. Μαζί της όμως έρχεται και η σωματική δυσφορία, η οποία σας κάνει να νιώθετε όλο και πιο ανήσυχη μέχρι να έρθει η στιγμή του τοκετού. Δεδομένου ότι οι περισσότερες από τις παγίδες που είναι κρυμμένες στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης είναι αναπόφευκτες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντιμετωπίσετε την κατάσταση με ηρεμία και πολύ χιούμορ. Αυτό ακριβώς έκανε και μία μητέρα από την Σουηδία στο instagram κάνοντας μας να χαμογελάμε κάθε φορά που χαζεύουμε τις φωτογραφίες της. Χρησιμοποιώντας μία πινακίδα και με την βοήθεια του συζύγου και του πρώτου της παιδιού δημιουργεί μία ξεκαρδιστική σειρά από φωτογραφίες , στις οποίες παρουσιάζει με χιούμορ τις περίεργες καταστάσεις που βιώνει μία γυναίκα σε αυτή την περίοδο της ζωής της.

Απολαύστε την και ταυτιστείτε μαζί της.

26η εβδομάδα: Μπορούμε να το ονομάσουμε απλά Baby boy;
Εβδομάδα 26η: Λιγότερες από 100 ημέρες μέχρι να σε συναντήσουμε, μωράκι!
Εβδομάδα 27η: Πώς να κερδίσεις σε μία διαφωνία 1. Να είσαι έγκυος 2. … Και έγινε!
28η εβδομάδα: Αυτός: "Είναι αυτό το πουκάμισο μου;" Εγώ: "Όχι πια"!
29η εβδομάδα, 3ο τρίμηνο: όταν η ομαδικότητα είναι το παν!
Όταν πας για ύπνο με ένα νήπιο είναι σαν να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με ένα μεθυσμένο χταπόδι που ψάχνει τα κλειδιά του αυτοκινήτου του.
30η εβδομάδα: Αυτά τα ντόνατ είναι όλα δικά μας! Είμαστε 2 εναντίον ενός.
Εβδομάδα 33η: Θυμάμαι να μπορώ να κοιμάμαι όλη τη νύχτα χωρίς να χρειάζεται να πηγαίνω τουαλέτα. Ωραίες εποχές!
Δεν ξέρεις πόσους ανθρώπους μισείς μέχρι να χρειαστεί να δώσεις όνομα στο παιδί σου!
34η εβδομάδα: Σταμάτησα να φοράω εσώρουχο. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να δω τίποτα εκεί κάτω!
Όταν με ξυπνάει στις 5 το πρωί υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι σύντομα θα γίνει έφηβη και τότε, σύντομα θα την πληρώσω με το ίδιο νόμισμα.

The post Ξεκαρδιστικό: Οι πιο αστείες φωτογραφίες μιας μαμάς στο Instagram θα σας φτιάξουν τη διάθεση! (φωτο) appeared first on all4mama.

Loading...