Μαμά

Νεανική επιδερμίδα: Υπάρχει τρόπος να την αποκτήσεις χωρίς επεμβατικές μεθόδους

Νεανική-επιδερμίδα-Υπάρχει-τρόπος-να-την-αποκτήσεις-χωρίς-επεμβατικές-μεθόδους.jpg


Είτε παρατηρείς τις πρώτες ρυτίδες στο πρόσωπό σου, είτε η χαλάρωση και το βάθος των ρυτίδων είναι σε πιο προχωρημένο στάδιο, μην απογοητεύεσαι, ποτέ δεν είναι αργά για να αντιστρέψεις την κατάσταση, και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να προστρέξεις σε επεμβατικές μεθόδους.

Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να αφιερώσεις χρόνο ούτε και να ανεβάσεις το budget σου, προκειμένου να επαναφέρεις τη νεανική εμφάνιση στο πρόσωπό σου. Αρκεί μόνο να αξιοποιήσεις τα πορίσματα των επιστημονικών μελετών, όπου αναδεικνύονται απολύτως φυσικά συστατικά τα οποία –τεκμηριωμένα- έχουν τη δυνατότητα να καταπολεμήσουν τα σημάδια της γήρανσης. Με την κατάλληλη ενημέρωση και χρησιμοποιώντας τα σωστά προϊόντα συστηματικά, σε καθημερινή βάση, είναι βέβαιο ότι θα δεις την ποθητή αναγέννηση στο πρόσωπό σου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Γιατί το δέρμα χάνει τη νεανικότητά του;

Η βασική αιτία που το δέρμα με την πάροδο του χρόνου, γίνεται πιο χαλαρό κι αποκτά ρυτίδες, είναι η μείωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτά είναι τα κύρια δομικά συστατικά του δέρματος, και είναι φυσιολογικό -με την αύξηση της ηλικίας- να μειώνονται τα επίπεδά τους. Κατά συνέπεια σταδιακά παρατηρείται απώλεια πυκνότητας και όγκου σε όλο το πρόσωπο και τα χείλη. Σε συνδυασμό μάλιστα, με τις επιπτώσεις του νόμου της βαρύτητας, το δέρμα χαλαρώνει και το λίπος μετακινείται προς τα κάτω. Το σχήμα του προσώπου επηρεάζεται, χάνοντας το οβάλ περίγραμμα και τις γωνίες του.

Το ερώτημα λοιπόν, είναι αν υπάρχουν συστατικά που μπορούν να ενεργοποιήσουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, ώστε το πρόσωπο να ανακτήσει τη νεανικότητά του. Η απάντηση είναι θετική και έρχεται από ανεξάρτητες μελέτες 9 διαπρεπών επιστημόνων με διεθνές κύρος, που δημοσίευσαν πρόσφατα (2016) τις μελέτες τους από το Himalaya Drug Company (Department of Phytochemistry, Department of Cell Biology, Research and Development).

Οι τεκμηριωμένες επιστημονικές μελέτες

Αυτές οι μελέτες απέδειξαν ότι, τα φυσικά συστατικά Alkannins, μπορούν να αναστείλουν τη γήρανση των κυττάρων του δέρματος. Τα στοιχεία μάλιστα, των ερευνών που το αποδεικνύουν, είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Τα βιοενεργά συστατικά Alkannins ενεργοποιούν την αύξηση του κολλαγόνου σε ποσοστό που αγγίζει το 42% ! Επίσης διαθέτουν έναν μηχανισμό για τη διατήρηση και επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος. Συγκεκριμένα, αναστέλλουν κατά 40% τη δράση της παγκρεατικής ελαστάσης, ενός ενζύμου που διασπά την ελαστίνη, και με τον τρόπο αυτό, αυξάνουν τα επίπεδα της ελαστίνης στο δέρμα. Στα συμπεράσματα της έρευνας, συστήνεται σθεναρά η χρήση των συστατικών αυτών για την παραγωγή καινοτόμων έγχρωμων αντιγηραντικών κρεμών.

Αυτά τα συστατικά, περιέχονται στην Histoplastin Red® και σε αυτά οφείλει τις ισχυρές αναγεννητικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες. Σε αυτά τα συστατικά οφείλει και το μοναδικό χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της, το οποίο φυσικά δεν βάφει το δέρμα. Πρόκειται για ένα απολύτως φυσικό προϊόν που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πρόσωπό σου, εφόσον η αποτελεσματικότητά του είναι τεκμηριωμένη.

histoplastinm.jpg

Η έρευνα για τη δημιουργία της Histoplastin Red® διήρκεσε για περισσότερα από 40 χρόνια από τον διεθνώς διακεκριμένο Καθηγητή Β.Παπαγεωργίου, ο οποίος συγκαταλέγεται στους σπουδαιότερους επιστήμονες του κόσμου, σύμφωνα με το κορυφαίο πανεπιστήμιο Stanford των ΗΠΑ. Τα πρόσφατα πορίσματα των ανεξάρτητων μελετών, απλά επιβεβαίωσαν την πολυβραβευμένη φόρμουλα της Histoplastin Red® που είναι κατοχυρωμένη με 20 διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Η αναγέννηση του προσώπου σου επομένως, είναι εφικτή χάρη στο συνδυασμό 100% φυσικών συστατικών, και την τεχνογνωσία που απορρέει από μια εντυπωσιακή ποσοτικά και ποιοτικά επιστημονική έρευνα, για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού παγκοσμίως προϊόντος. Η Histoplastin Red® διατίθεται σε υφές RICH, LIGHT ή ULTRA LIGHT TEXTURE ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου. Ανανέωσε την επιδερμίδα σου με φυσικό τρόπο χρησιμοποιώντας την Histoplastin Red® και δες το πρόσωπό σου να γίνεται ολοένα πιο νεανικό, λείο και λαμπερό!

Αναζήτησέ κι εσύ στο φαρμακείο σου την Histoplastin Red®, και χάρισε στην επιδερμίδα σου τη φροντίδα που της είναι απαραίτητη για να δείχνει πιο νεανική και ανανεωμένη. Και μην ξεχνάς, για να παραμένεις up to date με τα τελευταία νέα της αγαπημένης σου αναγεννητικής κρέμας, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό Histoplastin στο Instagram και κάνε Like στην επίσημη σελίδα στο facebook.


Πηγή

Loading...