Μπαμπάς

Να πού κρύβεται όλη η βρωμιά στο καλοριφέρ – Το βίντεο στο TikTok που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Να-πού-κρύβεται-όλη-η-βρωμιά-στο-καλοριφέρ-Το.jpg


Αλήθεια πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνετε ένα καλό καθάρισμα τα σώματα του καλοριφέρ; Γιατί εδώ που τα λέμε, οι περισσότεροι είτε δεν τα καθαρίζουν είτε δεν το κάνουν με σωστά. Ένα βίντεο στο TikTok ήρθε για να δείξει (και μαζί να συνειδητοποιήσουμε) πόση βρωμιά είναι κρυμμένη μέσα στα καλοριφέρ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο που κάνει θραύση τις τελευταίες ημέρες κι έχει ενθουσιάσει τους χρήστες της εφαρμογής, η Abby εξηγεί πως για να καθαρίσεις σωστά το καλοριφέρ σου χρειάζεται πρώτα να αφαιρέσεις το επάνω κάλυμμα, αλλά και τα πλάγια πάνελ.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί αντιβακτηριδιακό σπρέι και νερό για να απολυμάνει τα μέρη που αφαίρεσε, ενώ χύνει ζεστό νερό με καθαριστικό στο εσωτερικό του καλοριφέρ.

Όπως φαίνεται στο βίντεο και διαπίστωσαν οι χρήστες, η περισσότερη σκόνη βρίσκεται στα σημεία που αφαίρεσε. Μάλιστα, αρκετοί δήλωσαν έκπληκτοι ακόμη και σοκαρισμένοι για το πόση βρωμιά κρύβεται σε αυτά.

@cleanwithabbiKitchen radiator clean 🧼 ##fyp ##radiator ##radiatorclean ##radiatorcleaning ##cleaningtiktok ##cleanwithabbi♬ Send Me on My Way – Guy Meets Girl


Πηγή

Loading...