Διάφορα

Μια εταιρία προφυλακτικών βοηθά τους γονείς να κάνουν περισσότερο σεξ!

35729-goneis_sex_590

Μια εταιρία προφυλακτικών βοηθά τους γονείς να κάνουν περισσότερο σεξ! σεξ από Έλενα Μπούλια | 26 Απρ 2017 Όλες οι μελέτες συμφωνούν ότι τα ζευγάρια χρειάζεται να κάνουν περισσότερο σεξ για να είναι ευτυχισμένα. Τα ζευγάρια με παιδιά, όμως, είναι αυτά που απολαμβάνουν το σεξ λιγότερο από κάθε άλλο και ο λόγος κυρίως είναι ότι ανησυχούν μήπως την… επίμαχη στιγμή, κάποιο από τα παιδιά εισβάλλει στο δωμάτιο! Μία Αυστραλιανή εταιρία προφυλακτικών, όμως, μόλις βρήκε λύση για το πρόβλημα.

Η εταιρία προφυλακτικών Four Seasons Condoms παρουσίασε πρόσφατα την υπηρεσία The Extendables: Ένα σόου δημιουργημένο για να αποσπά την προσοχή των παιδιών, ενώ οι γονείς απολαμβάνουν απερίσπαστοι τις… ιδιαίτερες στιγμές τους!
Χάρη στην εφαρμογή που συνδέεται με την εν λόγω παιδική σειρά, μπορείτε να παρακολουθήσετε πόσος χρόνος απομένει μέχρι να ολοκληρωθεί το επεισόδιο, αλλά και να προσθέσετε χρόνο ώστε τα παιδιά να παραμείνουν για περισσότερα ώρα απασχολημένα –αν βλέπετε ότι κι εσείς αργείτε (*κλείσιμο ματιού).
Επίσης, η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει αν τυχόν τα παιδιά σταματήσουν να βλέπουν το παιδικό, έτσι ώστε να αποφύγετε κάθε αμήχανη συνάντηση!
Μάθετε περισσότερα για τη νέα αυτή υπηρεσία εδώ:
Πηγή – mama365.gr

Loading...