Διάφορα

Μια απίστευτη φωτογραφία τοκετού: Μωρό έρχεται στον κόσμο με… μια σπρωξιά

37608-amnioticfluid_590

Μια απίστευτη φωτογραφία τοκετού: Μωρό έρχεται στον κόσμο με… μια σπρωξιά μετα τον τοκετο από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 6 Σεπ 2017 Η Melissa Espey είναι μητέρα 5 παιδιών και μαία, επομένως η σκηνή του τοκετού για εκείνη, είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτό το μωράκι στον κόσμο, ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί.

Η μητέρα γέννησε το τρίτο της παιδί με φυσιολογικό τοκετό και με μια… σπρωξιά. Όπως αναφέρει η Melissa, ο τοκετός προχωρούσε κανονικά μέχρι που τα πάντα έγιναν ξαφνικά και εκείνη πρόλαβε να απαθανατίσει τη μοναδική αυτή σκηνή. «Έσπρωξε τον γιο της και, καθώς έβγαινε, όλο το αμνιακό υγρό εκτοξεύτηκε», εξηγεί η ίδια. Παρά το ότι τα νερά είχαν ήδη «σπάσει», δεν βγήκαν όλα έξω, μάλλον γιατί το μωρό ήταν αρκετά χαμηλά και τα εμπόδιζε. Έτσι, ταυτόχρονα με εκείνο όταν γεννήθηκε, βγήκαν και όλα τα υγρά.


Μάλιστα, σύμφωνα με τη Melissa, ο γιατρός που ξεγέννησε τη γυναίκα είχε βραχεί και είχε νερά ακόμα και στα παπούτσια της. «Ήταν ένας τοκετός που θα θυμάσαι για πάντα -ένα κύμα συναισθημάτων που σε πλημμυρίζει». Και κυριολεκτικά και μεταφορικά, θα συμπληρώσουμε εμείς.
Πηγή: thestircafemom.com

Πηγή – mama365.gr

Loading...