Μαμά

Μαμά φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη της με φιόγκους (εικόνες)

Μαμά-φωτογραφίζει-τη-νεογέννητη-κόρη-της-με-φιόγκους-εικόνες.jpg


Η Brooke είναι μαμά δύο κοριτσιών με πάθος για τη μόδα και τη φωτογραφία. Το νεότερο μέλος της οικογένειας γεννήθηκε τέλη του προηγούμενου μήνα και οι φωτογραφίες του κυριαρχούν στις τελευταίες αναρτήσεις της νεαρής μητέρας.

Η Brooke έχει αδυναμία στα παστέλ χρώματα  και στις φωτογραφίες με την μικρή Skyla κυριαρχούν το παστέλ ροζ, το μπεζ και το λευκό. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους; Οι φιόγκοι, το αξεσουάρ που η μόλις λίγων βδομάδων μπέμπα δεν φαίνεται να αποχωρίζεται.

Η Rylie είναι η μεγάλη αδερφή της Skyla και η Βrooke τις φωτογραφίζει συχνά μαζί. Το κοριτσάκι προσαρμόζεται στον ρόλο της μεγάλης αδερφής και τα πηγαίνει περίφημα.

 

Στις περισσότερες φωτογραφίες η νεογέννητη μπέμπα κοιμάται. Από τις αναρτήσεις που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes ήταν και η παρακάτω, όταν η μικρή Skyla ήταν μόλις τριών ημερών.

«Τριών ημερών. Ταίριαξες τόσο τέλεια στην οικογένειά μας. Σε λατρεύουμε. Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα μηνύματά σας» έγραψε η Brooke. Οι διαδικτυακοί φίλοι της νεαρής μητέρας έχουν λατρέψει τις αναρτήσεις με το μωρό και η μικρούλα έχει ήδη αποκτήσει το δικό της κοινό στα social media. 

 

Το κοριτσάκι γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου και μία μέρα μετά, η νεαρή μητέρα δημοσίευσε την πρώτη της φωτογραφία.

«Skyla Elle Rogers

Έκανε την είσοδό της στον κόσμο στις 21.2.22, ώρα 7.32 το απόγεμα. Βάρος 3,7 κιλά και ύψος 53 εκατοστά. Σε αγαπάμε μπεμπούλα μας. Καλωσήρθες στην οικογένειά μας»

mama kori fiogkous koritsaki 1

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με το χαριτωμένο μωράκι που λατρεύει τους φιόγκους στην gallery που ακολουθεί


Πηγή

Loading...