Μπαμπάς

Κομμώτρια – Tik Toker δείχνει πώς πρέπει να λουζόμαστε σωστά

1662664522_Κομμώτρια-Tik-Toker-δείχνει-πώς-πρέπει-να-λουζόμαστε-σωστά.jpg


Μια κομμώτρια Tik Toker αποφάσισε να δείξει πώς είναι ο σωστός τρόπος να λούζει κανείς τα μαλλιά του ενθουσιάζοντας followers και μη.

Ο λόγος το γεγονός ότι πολλοί παραδέχτηκαν πώς δεν λούζονται έτσι αλλά πολύ πιο… απλά και γρήγορα με αποτέλεσμα τα μαλλιά τους να θέλουν πιο συχνά λούσιμο.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος σύμφωνα με την ίδια;

Λέει η ίδια: «Βρέξτε καλά τα μαλλιά σας, απλώστε το σαμπουάν στα χέρια σας και μοιράστε το ομοιόμορφα σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας, κάντε μασάζ με το σαμπουάν σε όλο το τριχωτό της κεφαλής σας. Μην ξεχνάτε το μέτωπο όπου ξεκινούν τα μαλλιά σας και τον σβέρκο σας».

Επίσης, μεταξύ άλλων, τονίζει πως αφού ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά και επίσης τα στύψετε καλά, απλώστε το μαλακτικό στις άκρες των μαλλιών, αποφεύγοντας τη ρίζα ενώ αφήνετε να δράσει για ένα ή δύο λεπτά. Επίσης, τονίζει πως ξεπλένετε με δροσερό νερό και όχι ζεστό.

Δείτε το βίντεο:

@amy.does.some.hairHow to wash your hair like a pro #hairwashday #hairtips #hairtutorial #hairdresserreacts #haircare #fyp♬ Saturday Night – Radio Edit – Whigfield


Πηγή

Loading...