Μωρό

Κεραμέως: Δύο μήνες μαθημάτων ακόμη, εάν τα σχολεία ανοίξουν αρχές Μαΐου

423593.jpg


Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA αναφέρθηκε στο πότε θα ανοίξουν τα σχολεία λέγοντας «Μέχρι στιγμής υπάρχει το ενδεχόμενο παράτασης της αναστολής των σχολείων μετά το Πάσχα. Αν για παράδειγμα ανοίξουν αρχές Μαϊού, θα υπάρχουν δύο μήνες μαθημάτων».

Πότε θα γίνουν οι Πανελλήνιες 2020;

Αναφορικά με τις Πανελλήνιες 2020 η υπουργός Παιδείας, τόνισε: «Πέραν από τον Ιούλιο θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Γι αυτό έχουμε μιλήσει για Ιούνιο και στη χειρότερη το πρώτο 15νθήμερο Ιουλίου για την έναρξη Πανελλαδικών».

Σύμφωνα με την υπουργό Παιδείας, στόχος είναι να διεξαχθούν οι Πανελλήνιες «Ιούνιο ή Ιούλιο, όσο πιο κοντά στην προβλεπόμενη ημερομηνία. Γι’ αυτό ‘’τρέχουν’’ οι δηλώσεις και οι διαδικασίες, όπως κάθε χρόνο, τέτοια εποχή».

Ισχύει το σενάριο για Πανελλήνιες το Σεπτέμβριο;

Παράλληλα, χαρακτήρισε απευκταίο το σενάριο διεξαγωγής των εξετάσεων τον Σεπτέμβριο, γιατί εκτός των άλλων « επιμηκύνει και την αναστάτωση στους μαθητές».

«Περιμένουμε τις οδηγίες των ειδικών για το πότε μπορούμε να ανακοινώσουμε ημερομηνία των εξετάσεων» τόνισε, ενώ συσχέτιση την ύλη με το πότε θα ανοίξουν ξανά τα σχολεία.


Πηγή

Loading...