Διάφορα

Καλοκαιρινός ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς!

35765-flowers_590

Καλοκαιρινός ο καιρός το τριήμερο της Πρωτομαγιάς! ελευθερος χρονος από Φοίβη Γλύστρα | 27 Απρ 2017 Αλλού με αντηλιακό κι αλλού με ομπρέλες θα περάσουμε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς, που στην αρχή του, ωστόσο, επιφυλάσσει καλοκαιρινές θερμοκρασίες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή και το Σάββατο 28 και 29 Απριλίου, θα σημειωθεί άνοδος στη θερμοκρασία, σε υψηλά για την εποχή επίπεδα – μέχρι και τους 27 βαθμούς στα ηπειρωτικά.
Ωστόσο, βαθμιαία στα βόρεια της χώρας θα πυκνώσουν οι νεφώσεις, με πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές το απόγευμα της Παρασκευής και το Σάββατο, κυρίως στα ορεινά. Επίσης, τις ίδιες ημέρες θα ευνοηθεί η μεταφορά σκόνης.
Από την Κυριακή, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, αλλά θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα – μέχρι τους 25-26 βαθμούς. Λίγες νεφώσεις και τοπικές βροχές θα σημειωθούν το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής 30 Απριλίου και της Πρωτομαγιάς στην ηπειρωτική χώρα, χωρίς όμως μεταβολή στη θερμοκρασία. Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος.

Δείτε εδώ αναλυτικά περισσότερα.

Πηγή: in2life.gr

Πηγή – mama365.gr

Loading...