Μωρό

Δύο τρόποι για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα

a2d776612246d598c744792a62711a11.jpg


Η κυτταρίτιδα είναι ο «εχθρός» για τις περισσότερες γυναίκες. Και ειδικά, το καλοκαίρι που φοράς το μαγιό ή ένα κοντό σορτσάκι, είναι εκεί για να σου ρίξει την ψυχολογία.

Η αλήθεια είναι πως τα όπλα κατά της κυτταρίτιδας είναι η σωστή διατροφή, η ενυδάτωση και η άθληση. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα όπλα για να την καταπολεμήσετε, πέρα από τις κρέμες.

Δείτε παρακάτω δύο απλά κόλπα που θα σας βοηθήσουν:

Κάντε στους μηρούς σας ένα καλό μασάζ

«Το μασάζ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος», λέει η Shelley Bawiec, διευθύντρια των spa Aveda. Φροντίστε λοιπόν την ώρα του ντους να εφαρμόζετε ένα scrub σώματος με έντονες πλάγιες, πίσω και εμπρός κινήσεις σε όλο σας το σώμα. Αφού τελειώσετε το ντους, χρησιμοποιήστε ένα λάδι σώματος και απλώστε το με αργές και κυκλικές κινήσεις στους μηρούς σας.

Εντάξτε τα καθίσματα στην καθημερινότητά σας

Για να γίνει η κυτταρίτιδα λιγότερο εμφανής, πρέπει να επιλέξετε ένα είδος γυμναστικής που θα σας βοηθήσει να κάψετε πολλές θερμίδες και να ενεργοποιήσετε το μεταβολισμό σας στο μέγιστο βαθμό. Τα βαθιά καθίσματα είναι από τις καλύτερες ασκήσεις που μπορείτε να ενσωματώσετε στο καθημερινό σας πρόγραμμα για να δείτε άμεσα αποτελέσματα.


Πηγή

Loading...