Μπαμπάς

Δωρεάν μαθήματα σκι σε παιδιά ΑμΕΑ στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου

Δωρεάν-μαθήματα-σκι-σε-παιδιά-ΑμΕΑ-στο-χιονοδρομικό-κέντρο-Σελίου.png


Η καλή είδηση της ημέρας αφορά τα παιδιά ΑμΕΑ που μπορούν πλέον να κάνουν δωρεάν μαθήματα σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου.

«Το χιόνι το αγαπούν σχεδόν όλοι και εμείς σκεφτήκαμε ότι μπορούν να το χαρούν και όλοι. Εκπαιδευτές και μέλη της διοίκησης θα προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας ώστε να κατέβουν πίστες ή να κάνουν και κάποιο άλλο άθλημα τα παιδιά με ειδικές ανάγκες που έρχονται εδώ με τις οικογένειές τους και στων οποίων τα μάτια βλέπουμε τη λαχτάρα να κάνουν σκι», εξηγεί ο πρόεδρος του εθνικού χιονοδρομικού κέντρου Σελίου Γιώργος Μιχαλιάς, μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Με τη βοήθεια των δέκα εκπαιδευτών, τα παιδιά θα ανέβουν στο κάθισμα του τελεφερίκ, θα βάλουν τα ειδικά πέδιλα και θα κάνουν σκι σε μια από τις πίστες, απολαμβάνοντας την εναέρια διαδρομή, πάντα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των ειδικών. «Είναι μια διαδρομή 24-28 λεπτών κι όσοι την έχουν κάνει, μιλούν με ενθουσιασμό και δεν μπορούν παρά να μην χρησιμοποιούν εγκωμιαστικά λόγια για τις χιονισμένες πλαγιές και τον λαμπερό ήλιο που συνήθως συμπληρώνει το σκηνικό», λέει ο πρόεδρος του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου.


Πηγή

Loading...