Διάφορα

Διασώστης ξεγέννησε γυναίκα μέσα σε ασθενοφόρο!

37213-ekav_590

Διασώστης ξεγέννησε γυναίκα μέσα σε ασθενοφόρο! μετα τον τοκετο από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 28 Ιουλ 2017 Στην ομάδα του Ε.Κ.Α.Β στο Facebook αναρτήθηκε προχθές μία ασυνήθιστη αλλά και ευχάριστη είδηση. Μία 27χρονη έγκυος γυναίκα κάλεσε ασθενοφόρο γιατί είχε ωδύνες τοκετού και φυσικά έπρεπε να μεταφερθεί στο μαιευτήριο. Η ώρα του τοκετού, όμως, ήταν πιο κοντά απ’ ότι ενδεχομένως και η ίδια πίστευε…

Έτσι, οι δύο διασώστες αποφάσισαν ότι έπρεπε να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Ο ένας εκ των δύο, λοιπόν, ανέλαβε να βοηθήσει τη γυναίκα να φέρει το μωρό της στον κόσμο. Λίγο αργότερα, ήρθε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Το βρέφος και η μητέρα του παραδόθηκαν αισίως στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα.
Ένα μεγάλο μπράβο από εμάς στους διασώστες που απoδεικνύουν ότι κάνουν ένα πραγματικό λειτούργημα και μάλιστα κάτω από δύσκολες συνθήκες!
Το κείμενο με το οποίο συνόδευσαν την ανάρτησή τους είναι επίσης συγκινητικό:
«Το να βοηθάς να γεννηθεί μία ζωή είναι από τις ομορφότερες στιγμές της δουλειάς. Η μικρή μας φίλη γεννήθηκε καθ’ οδόν για το Αλεξάνδρας, αφού πραγματοποιήσαμε επείγων τοκετό μέσα στο ασθενοφόρο μας. Να μας ζήσει!».


Πηγή: Διασώστης- Πλήρωμα Ασθενοφόρου και cnn.gr

Πηγή – mama365.gr

Loading...