Διάφορα

Δείτε τι συνέβη στο κεφάλι αυτού του νεογέννητου κατά την διάρκεια του τοκετού!

36490-mwro-kefali_590

Δείτε τι συνέβη στο κεφάλι αυτού του νεογέννητου κατά την διάρκεια του τοκετού! εγκυμοσυνη από Έλενα Μπούλια | 13 Ιουν 2017 H Nikki έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της πριν από περίπου 4 μήνες και τέσσερις ημέρες αργότερα από την υπολογισμένη ημερομηνία τοκετού της. Περίμενε μερικές ώρες πριν πάει στο νοσοκομείο, μα όταν έφτασε εκεί, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα σε μία περίπου ώρα η διαστολή της είχε προχωρήσει.

Όταν πλέον έφτασε η φωτογράφος της, Kayla Reeder, η Nikki ήταν σχεδόν έτοιμη να φέρει στον κόσμο το μωρό της. Το βρέφος «ερχόταν» λίγο πλάγια, οπότε η μαμά έπρεπε να προσπαθήσει πολύ παραπάνω, ωστόσο δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια άλλη παρέμβαση. Μέσα σε μία περίπου ώρα, η Nikki συνάντησε για πρώτη φορά τον μικρούλη Graham και τον κράτησε τρυφερά στην αγκαλιά της.
Η ανακούφιση διαδέχτηκε το πρώτο σοκ και μετά ακολούθησε μια βαθιά συγκίνηση, όπως περιγράφει η φωτογράφος, η οποία ωστόσο τονίζει πόσο έντονη εντύπωση έκανε σε όλους του… κωνικό κεφαλάκι του μωρού!
Όπως τους εξήγησαν οι γιατροί, λόγω της θέσης που είχε πάρει το μωρό και της έντονης προσπάθειας της μαμάς να γεννήσει, το εύπλαστο κεφαλάκι του πιέστηκε τρομερά, στην προσπάθεια όλων να γεννηθεί αυτό φυσιολογικά από τη μήτρα. Τους καθησύχασαν, επίσης, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και ότι η παραμόρφωση αυτή δεν επηρέασε καθόλου την εξέλιξη του τοκετού.
Η Kayla επιβεβαιώνει πάντως, ότι η εικόνα αυτή της τόσο έντονης παραμόρφωσης του μωρού κράτησε για κάποιες ώρες και σιγά-σιγά άρχισε να υποχωρεί. Μερικές μέρες αργότερα, το κεφαλάκι του είχε εντελώς φυσιολογική μορφή.
Δείτε τις συναρπαστικές φωτογραφίες του τοκετού:Πηγή: popsugar.com

Πηγή – mama365.gr

Loading...