Μαμά

Γυμναστική για μαμάδες: Κάψτε 100 θερμίδες σε 5 λεπτά με αυτές τις ασκήσεις

Γυμναστική-για-μαμάδες-Κάψτε-100-θερμίδες-σε-5-λεπτά-με.jpg


Για την υγιή απώλεια βάρους και την καύση του λίπους δεν αρκεί η προσεγμένη διατροφή. Απαραίτητη είναι και η συστηματική άσκηση.

Η γυμναστική είναι ένας δυνατός σύμμαχος στην υγεία του οργανισμού, την ενδυνάμωση του σώματος, την καλή ψυχολογία και φυσικά στο αδυνάτισμα.

Πιο συγκεκριμένα, η συστηματική άσκηση έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τα συναισθήματα κατάθλιψης και βελτιώνει τη διάθεση. Επίσης, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και βοηθάει σε έναν καλύτερο ποιοτικά ύπνο. Ιδιαίτερα ευεργετική είναι για την υγεία οστών και μυών, ενώ έρευνες δείχνουν ότι μειώνει τον κίνδυνο για χρόνιες νόσους όπως είναι ο διαβήτης και οι διάφορες καρδιακές παθήσεις. Τέλος, οι ειδικοί αναφέρουν ότι η άθληση μπορεί να βελτιώσει και τη σεξουαλική επιθυμία και στα δύο φύλα.

Κάψτε 100 θερμίδες σε πέντε μόνο λεπτά

Η άσκηση έχει όλα τα παραπάνω οφέλη και εξίσου βοηθητική είναι και στην πιο γρήγορη απώλεια βάρους. Εάν λοιπόν ξεφύγατε λίγο στις διακοπές και θέλετε να επανέλθετε στα κιλά σας, ένα εύκολο πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείτε να κάνετε και στο σπίτι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Η Teagan Dixon είναι γυμνάστρια με δικό της κανάλι στο YouTube όπου μοιράζεται προγράμματα με ασκήσεις για αρχάριους αλλά και πιο προχωρημένους. Στο παρακάτω βίντεο δείχνει ασκήσεις απλές που μπορείτε να κάνετε ακόμα και αν δεν το ‘χετε ιδιαίτερα με τη γυμναστική και να χάσετε 100 θερμίδες σε μόλις 5 λεπτά.

Βάλτε αθλητικά και ξεκινήστε!


Πηγή

Loading...