Διάφορα

Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα

35796-bobhair-590

Αυτό είναι το κούρεμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα ομορφια – μοδα από Μαρία Κωνσταντοπούλου | 28 Απρ 2017

Αν κάθε φορά μετά το κομμωτήριο, συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε ικανοποιημένη με το κούρεμα που επιλέξατε, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Υπάρχει ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλες μας, ανεξάρτητα από την ηλικία και το σχήμα του προσώπου μας. Ιδού τα αποκαλυπτήρια:

το καρέ δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, φυσικά σε διάφορες εκδοχές του.

Μακρύ καρέ μπροστά, κοντό πίσω

Η μοντέρνα εκδοχή του καρέ με πιο μακρύ μήκος μπροστά και πιο κοντό πίσω. Προτιμήστε το αν δεν θέλετε να περνάτε πολλή ώρα μπροστά στον καθρέφτη φτιάχνοντας τα μαλλιά σας- οι ατέλειες εδώ δεν «κάνουν μπαμ».

Το κοντό καρέ

Για γυναίκες με baby face, το καρέ που φτάνει μέχρι το πηγούνι είναι η ιδανική επιλογή. Φροντίστε να αφήσετε κάποια ανέμελα τουφάκια για να μην το φορτώσετε και το αποτέλεσμα να είναι πιο νεανικό.
Καρέ με όγκο


Η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να«γλυκάνουν» τα χαρακτηριστικά τους και να κρύψουν το θεληματικό πηγούνι. Ταιριάζει κυρίως σε τριγωνικά πρόσωπα, χωρίς αυτό να το καθιστά απαγορευτικό για όλα τα υπόλοιπα.
Μακρύ καρέ


Καρέ μέχρι τους ώμους για τις γυναίκες που θέλουν κάτι διαφορετικό αλλά δεν θέλουν να αποχωριστούν τη μακριά τους κόμη. Το μακρύ καρέ δείχνει εξίσου εντυπωσιακό είτε με ίσια είτε με κυματιστά μαλλιά.
Πηγή: Brightside.me

Πηγή – mama365.gr

Loading...