Μωρό

Αυτά κάνουν οι άντρες στην εγκυμοσύνη κι εκνευρίζουν τις γυναίκες

ca4a91cb889af0398deae0645caeb95c.jpg


Η αλήθεια είναι πως στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μεταξύ άλλων οι ορμόνες είναι σα να κάνουν πάρτι. Και οι ψυχολογικές μεταπτώσεις είναι πολλές. Τα, δε, νεύρα εύκολα μπορούν να γίνουν… κρόσσια ακόμη και με πράγματα που αν δεν είσαι έγκυος, ενδεχομένως να μη σε ενοχλούσαν.

Και όπως θα συμφωνήσουν πολλές γυναίκες, σε αυτούς που ξεσπάμε κατά την εγκυμοσύνη περισσότερο, αλλά και μας ενοχλούν περισσότερο με διάφορα πράγματα που κάνουν, είναι οι άνδρες.

Δείτε παρακάτω τι μπορεί να κάνουν και να σας σπάσουν τα νεύρα:

Δε σηκώνει τα καπάκι της τουαλέτας

Ή το σηκώνει, αλλά τα… ατυχήματα γίνονται. Και μπορεί αυτή η κατάσταση να σε εκνεύριζε και προ εγκυμοσύνης, τώρα όμως σε βγάζει από τα ρούχα σου.

Τρώει τα πάντα

Και ο άντρας παίρνει «κιλά εγκυμοσύνης», αλλά σε καμία περίπτωση δεν παίρνει τα ίδια με εσένα. επίσης, συνεχίζει να τρώει σα να μην υπάρχει αύριο και το κάνει δίπλα σου, βάζοντάς σε κάθε φορά σε πειρασμό, αλλά και κάνοντας σε έξαλλη που δε σε σέβεται. Ή έστω να σε λυπηθεί.

Δεν βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού

Δε λέμε ότι το κάνουν όλοι οι άνδρες. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που αν κι έγκυος, δε σε βοηθά όσο θα ήθελες και θα έπρεπε με τις δουλειές του σπιτιού.

Κάθε φορά που σε ρωτάει γιατί έχεις νεύρα

Μα χρειάζεται κι απάντηση σε αυτό;

Μπορεί και κοιμάται

Και να μη φταίει – που δεν φταίει σε αυτό – είσαι εκνευρισμένη μαζί του – ειδικά τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης – που εσύ δε μπορείς να κοιμηθείς και παλεύεις να βρεις την καλύτερη στάση ύπνου κι εκείνος δίπλα σου κοιμάται του καλού καιρού.


Πηγή

Loading...