Μωρό

Ανοίγουν τα σχολεία: Τι να κάνετε εάν δεν προμηθευτήκατε self tests

self.png


Στις 5 η ώρα το απόγευμα της Παρασκευής έκλεισε το σύστημα και όσοι γονείς δεν πρόλαβαν δεν παρέλαβαν self tests.Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα τα test είχαν τελειώσει ακόμη και την προηγούμενη μέρα. Σε ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας διευκρινίζεται τι θα κάνουν οι γονείς που δεν πρόλαβαν να παραλάβουν…

«Από την Τετάρτη 5/1 ως το Σάββατο 8/1 όθηκαν περισσότερα από 6,7 εκ. τεστ στο 87,4% των δικαιούχων μαθητών και εκπαιδευτικών. Είχαμε τη μεγαλύτερη προσέλευση από ποτέ και ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτική κοινότητα για τη μαζική ανταπόκριση στο νέο πρωτόκολλο.

Λόγω της υψηλής ζήτησης σε φαρμακεία, έγιναν αναγκαίες ενέργειες ανακατανομής εφοδιασμού των φαρμακείων από τις φαρμακαποθήκες για να καλυφθούν ανάγκες.

Στις λίγες περιπτώσεις μαθητών και εκπαιδευτικών που δεν προμηθεύτηκαν self test, μπορούν να διαθέσουν οι σχολικές μονάδες και οι διευθύνσεις εκπαίδευσης, που έχουν κατά κανόνα αποθέματα self test. Εφόσον δεν έχουν, μπορούν να ειδοποιήσουν τη σχολική τους επιτροπή να τις προμηθεύσει με self test για το άνοιγμα της Δευτέρας»


Πηγή

Loading...